Gebruiker:
Wachtwoord:
Inschrijven
Inloggen
TabletGuide.nl

Acer Nederland bevestigt Iconia Tab A500 update naar Android 3.2

| 1 reactie

Vorige week kondigde Acer Maleisië op haar Facebook pagina aan dat de Acer Iconia Tab A500 een update naar Android 3.2 zou ontvangen. Daarmee werd voor het eerst een update naar 3.2 bevestigd. De update naar Android 3.1 is pas recentelijk uitgerold. We vroegen Acer Nederland of de update ook naar Nederland zou komen en of ze wilden reageren op het bericht van hun Aziatische collega’s. Vandaag laat Acer Nederland ons weten dat de Iconia Tab A500 inderdaad op korte termijn een update naar Android 3.2 zal krijgen.

In een reactie laat een Acer woordvoerster ons weten:

Deze update komt binnenkort inderdaad beschikbaar in de Benelux. Er is echter nog geen exacte datum bekend.

Android 3.2 zal net als de voorgangers ‘Honeycomb’ worden genoemd. Deze versie van Android kan beter overweg met verschillende schermgrootte’s, maar daar zullen A500 gebruikers weinig voordeel van hebben. Belangrijker is de verbeterde hardware-acceleratie die de prestaties van de tablet zal verbeteren. Daarnaast zijn er een aantal bugs opgelost in de nieuwe Android versie.

Zodra we meer weten over de datum waarom de update zal worden uitgerold, zullen we het direct melden.

Auteur: Edwin

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterlijk van de website. Daarnaast schrijft hij dagelijks artikelen en hij verschijnt regelmatig in de reviews op TabletGuide.nl. Hij werkt momenteel voor een online marketingbureau in Den Bosch. E-mail | Website | Twitter | LinkedIn | Facebook | Google Profile

Prijzen Acer Iconia Tab A500

Prijs:       € 489
Prijs:       € 495.99
Prijs:       € 497
Prijs:       € 499


Een reactie

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


*