Viva maakt de iPad vrouwvriendelijk

0

Damesblad Viva kondigt deze week haar iPad app aan. Hoewel de applicatie pas op 3 december officieel verschijnt, draait de marketingmachine al volop. In de komende weken worden er in het blad en op de site aanwijzigen gegeven. Deze moeten de trouwe lezers op 3 december naar een geheime locatie in Nederland lokken. Wanneer lezers op de juiste locatie verschijnen wacht ze daar nog een aangename verrassing en tevens maken ze kans op de 10 iPad’s die weggegeven zullen worden.

Volgens de aankondiging zal de iPad Viva zowel informatieve als commerciële informatie bevatten. Naast reguliere artikelen en recensies, zullen ook designhuizen en kledingmerken een plek krijgen binnen de app. Daarnaast wordt het forum van het damesblad geïntegreerd. Het programma zal in de App Store te downloaden zijn voor EU 0,79. Daarna is de eerste digitale editie van het blad gratis. Volgende uitgaven kunnen tegen betaling worden gedownload.

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

Reageer