LG Pad komt in eerste kwartaal 2011

0

De Koreaanse electronicafabrikant LG komt in het eerste kwartaal van 2011 met de LG Pad, een 8,9 inch tablet uitgerust met Android 3.0. Met deze beeldscherm diameter zou de LG Pad een ideale combinatie zijn van de Apple iPad en de Samsung Galaxy Tab, volgens een woordvoerder van het bedrijf. Er wordt al sinds dit jaar aan de tablet gewerkt en het uiteindelijke ontwerp is onstaan in samenspraak met consumenten over de hele wereld. 

Eerder liet het bedrijf al weten niet tevreden te zijn over Android 2.2 voor gebruik op haar tablets. De release van in ontwikkeling zijnde tablets werd dan ook uitgesteld tot de introductie van Android 3.0. Google verwacht aan het einde van dit jaar de eerste testversies van Android 3.0 te kunnen leveren aan de producenten. 

Eerder vandaag meldden we al dat LG ook een tablet ontwikkeld met Windows 7. Deze zal ook in het eerste kwartaal van 2011 op de markt komen. 

LG Pad - TabletGuide.nl 

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

Reageer