Acer tablet test-video gelekt

2

Een video is op YouTube verschenen waarin een nieuwe Acer-tablet te zien is die men aan het testen is. Voornamelijk een fotoboek wordt getest. Acer heeft een nieuwe feature toegevoegd waarop te zien is hoe door het fotoboek heen te bladeren is. Maar of de consument daar daadwerkelijk op zit te wachten is de vraag… Op de CES die 6 januari begint in Las Vegas zal Acer een hele nieuwe line-up van tablets introduceren. Op deze video is waarschijnlijk de grootste variant te zien: een 10 inch tablet.

Wat opvalt is de nieuwe feature waarmee door een fotoboek gebladerd kan worden. Dit gebeurt niet door het slepen van je vinger over het scherm, maar door de tablet naar links of naar rechts te kantelen. Wij denken dat niemand op deze functionaliteit zit te wachten. Er zijn verschillende standen waarop je een fotoboek kunt bekijken (bijvoorbeeld liggend of staand) en het kantelen van het tablet gebeurd vaak onbewust, bijvoorbeeld wanneer je de tablet op schoot hebt of als je het scherm aan iemand anders laat zien. Met andere woorden, deze feature lijkt ons compleet nutteloos!

Toch willen we je de video niet ontnemen. Op de video is ook te zien dat de tablet een grijze rand heeft boven en onder de al zwarte rand rond het scherm. Hierdoor lijkt het een relatief groot apparaat. Ook ziet de tablet er dikker uit dan een gemiddelde andere 10-inch tablet.

Wat vind jij van deze video?

- de video is inmiddels in opdracht van Acer verwijderd -

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

2 reacties

  1. Ze houdt wel het scherm vast met haar vingers tijdens het kantelen.. Dus wellicht kan het ook gewoon met je vingers, zoals op een iPad bijv. Dat dit een extra mogelijkheid is om bijv. foto’s te kijken/boek te lezen?!

Reageer