Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Nieuws
7 maart 2013

Live televisie kijken op je tablet. Vergelijking: glasvezel, KPN, Telfort, UPC, Vodafone, XS4all en Ziggo.

Live televisie kijken op tablet iPad

Steeds meer internet- en televisieproviders adverteren met de mogelijkheid om live online tv te kijken op de tablet. De redactie van TabletGuide krijgt ook veel vragen en reacties over deze nieuwe optie. Het aanbod is zeer divers. Sommige providers bieden een simpele applicatie voor de iPad en/of voor Android waarmee je live televisie kunt kijken op je tablet. Anderen bieden een universele mogelijkheid om op elk mobiel apparaat live televisie te kijken. Daarnaast is het aanbod van extra features, zoals het bekijken van een persoonlijke tv gids of het opnemen op afstand op je hd-recorder, zeer divers. TabletGuide dook in alle folders, websites en kleine lettertjes en zet het complete ‘live tv kijken op je tablet-aanbod’ van Nederland voor je op een rij in één overzicht.

Live televisie kijken op je tablet

Met behulp van de live tv kijken op je tablet vergelijking is het mogelijk om voor jou de ideale aanbieder te kiezen. Niet elke provider biedt deze optie. Andere aanbieders bieden live televisie op je mobiele toestel slechts voor iOS of alleen voor bepaalde typen Android tablets.


Bekijk hier het complete live tv kijken op je tablet aanbod.

Live TV op je tablet

Andere opties

Naast deze directe aanbieders van live tv op je tablet zijn er nog andere alternatieven. Deze sommen we op in het artikel tv kijken op je tablet. Helaas zijn deze opties niet altijd compleet voor de Nederlandse gebruiker of moet je betalen voor de geboden diensten.

Tv programma’s terugkijken op je tablet

Het artikel tv kijken op je tablet geeft ook mogelijkheden om gemiste programma’s terug te kijken op je tablet of smartphone.

Films en series kijken op je tablet

Als laatste verwijzen we naar een artikel met verschillende mogelijkheden om films of tv-series te downloaden en te bekijken op je tablet.

Auteur: Leon Veraa

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Na zijn studie is hij gaan werken bij de online afdeling van een van de grootste mobiele operators van Nederland als ... Lees meer

Een reactie

  1. Ik ben bij UPC, maar die ondersteunen nog steeds geen Android. Slechte service vind ik dat.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Opmerking: Je emailadres wordt niet gepubliceerd of gedeeld.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.