Internet op je iPad? Bestel je abonnement bij Vodafone

Laatste kans: win een tablet standaard

vrijdag, januari 28, 2011 om 23:16 door Edwin

Heb je een tablet in bezit of wil je er binnenkort één gaan kopen? Dan verdient hij ook een mooi plek in huis. Gebruik je hem in de keuken als receptenboek? Of in de woonkamer als fotolijst of TV-gids? Onderweg als mediaspeler? Of misschien op kantoor als notitieblok? Waar je hem ook gebruikt, een praktische standaard geeft nét dat beetje meer gebruiksgemak. Daarom geven wij 3 tablet standaarden gratis weg. En misschien wel aan jou! Maar je moet opschieten, want je hebt nog maar twee dagen de tijd!

Wat geven we weg?

We geven 3x de Griffin Tablet Stand weg aan onze bezoekers. Dit mooie standaard ondersteunt je tablet in de rechtopstaande of liggende houding. Dit is ideaal voor het bekijken van film of foto’s. Als je de standaard inklapt is de hellingshoek ideaal voor gebruik op je bureau of tafel, om te surfen, typen, lezen of gamen. De plekken die je tablet aanraken zijn van zacht materiaal, zodat het je tablet niet beschadigt. Daarnaast is er de nodige ruimte om kabels uit het zicht weg te werken.


Deze standaard is universeel en dus geschikt voor 7 en/of 10 inch tablets, zoals de Apple iPad of Samsung Galaxy Tab.

Win een Griffin tablet standaard - TabletGuide.nl

Wat moet je ervoor doen?

Om kans te maken op één van de stands, hoef je niet veel te doen. Op 31 januari kiezen wij drie winnaars uit onze bezoekers die TabletGuide volgen op Twitter, Facebook en/of de E-mail service. Wil jij ook kans maken op één van die Griffin standaarden, dan zul je je voor één of meerdere diensten moeten inschrijven. Als je ons volgt op Twitter én op Facebook en je ook nog eens inschrijft voor onze e-mail service, dan maak je dus 3x zoveel kans!

TabletGuide heeft respect voor jouw privacy. Wij zullen de gegevens niet doorverkopen of op andere wijze doorgeven aan derden. TabletGuide neemt contact op met de winnaars. De namen van de winnaars worden op TabletGuide.nl gepubliceerd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. TabletGuide is gemachtigd om de voorwaarden van de actie op elk gewenst moment eenzijdig te wijzigen.

Deel dit artikel:
  • Leon

    Iedereen bedankt voor het meedoen aan de actie! De winnaars zijn inmiddels bekend:nnhttp://www.tabletguide.nl/4191/uitslag-en-winnaars-tablet-standaard-actie/

blog comments powered by Disqus

Poll

Wat is de ideale schermgrootte voor een tablet?

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...

Laatste Forum Berichten

Archief