TabletGuide.nl

Packard Bell Liberty Tab verkoop gestart

| Geen reacties

De Packard Bell Liberty Tab is vanaf vandaag te koop in Nederland. Bij de Dixons kun je deze Honeycomb tablet aanschaffen voor een kleine 400 euro. Je krijgt dan een Liberty Tab van 16 GB met WiFi. De 3G-versie is momenteel nog niet beschikbaar en zal in een later stadium te koop zijn. Na de break lees je meer over deze tablet van Packard Bell.

De Liberty Tab heeft een schermformaat van 10,1 inch met een resolutie van 1280 x 800 pixels. Deze Packard Bell tablet beschikt over een nVidia Tegra 2 processor met twee kernen van 1 GHz. Naast de 16 gigabyte opslag capaciteit op de tablet kun je een microSD kaart plaatsen voor extra geheugen.


Deze tablet heeft 2 camera’s. Aan de achterkant bevindt zich een 5,0 megapixel camera. De voorkant beschikt over een 2,0 megapixel frontcam. Ideaal voor het videochatten.

Meer informatie over en foto’s van deze tablet vind je op deze pagina. Of kijk op de pagina van Dixons.

Auteur: Leon

Leon is mede-eigenaar en redacteur van TabletGuide.nl. Na zijn studie is hij gaan werken bij de online afdeling van een van de grootste mobiele operators van Nederland als webanalist en online marketeer. Na enkele jaren besloot hij om voor zichzelf te gaan beginnen. Na een korte carriere als freelancer zet hij zich momenteel fulltime in voor eigen online projecten. E-mail | Twitter | LinkedIn | Facebook | Google Profile

Prijzen Packard Bell Liberty Tab

Prijs:       € 399
Prijs:       € 399
Prijs:       € 399
Prijs:       € 399.95