Gebruiker:
Wachtwoord:
Inschrijven
Inloggen
TabletGuide.nl

Huawei Ideos S7 Tablet alleen vandaag bij Groupon.nl

| Geen reacties

Groupon.nl is een snel groeiende website met een verzameling dagaanbiedingen. Vandaag hebben ze de Huawei Ideos S7 in de aanbieding voor € 199,-. Deze 7-inch Android tablet is niet meer één van de nieuwste, maar is voor deze prijs nog steeds een prima tablet. Wij schreven eerder al een uitgebreide review van deze tablet en demonstreerden het apparaat in een video review. De video vind je na de break. Onder het bericht zie je ook meteen wat deze tablet bij andere aanbieders kost.

Deze aanbieding van Groupon.nl is bijzonder scherp. The PhoneHouse verkoopt de Huawei Ideos S7 namelijk al enkele weken voor dezelfde prijs, maar daarbij gaat het om een uitgeklede versie, zonder Android Market en zonder camera aan de achterzijde.


Verwar de Ideos S7 niet met de Ideos S7 Slim. Deze slim-versie is dezelfde tablet, maar dan iets dunner en lichter.

Links:

Auteur: Edwin

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterlijk van de website. Daarnaast schrijft hij dagelijks artikelen en hij verschijnt regelmatig in de reviews op TabletGuide.nl. Hij werkt momenteel voor een online marketingbureau in Den Bosch. E-mail | Website | Twitter | LinkedIn | Facebook | Google Profile

Prijzen Huawei Ideos S7

Prijs:       € 199
Prijs:       € 259
Prijs:       € 309


Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


*