Gebruiker:
Wachtwoord:
Inschrijven
Inloggen
TabletGuide.nl

Samsung Galaxy Tab 10.1 kopen? Registreer je nu en krijg een gratis docking station!

| 3 reacties

Na een tip hebben we een Samsung webpagina gespot waarop men een speciale actie is gestart voor potentiële kopers van de Samsung Galaxy Tab 10.1. Als je je registreert bij Samsung en voor een bepaalde datum deze nieuwste Samsung tablet koopt, krijg je van Samsung een gratis docking station. Meer informatie over deze actie vind je na de break.

Voor zover wij het kunnen zien is er nog geen marketing campagne geweest omtrent deze actie van Samsung. Het lijkt er op dat het Galaxy Tab geweld binnenkort los zal barsten. Onder andere bij PDAshop en Dixons kun je de Galaxy Tab 10.1 al pre-orderen. Ook gaan verschillende geruchten rond dat Vodafone deze tablet gaat verkopen.


Om in aanmerking te komen voor de gratis docking station moet je voldoen aan deze voorwaarden:

  • Registreer je voor 30 augustus op deze pagina.
  • Koop voor 15 september een Galaxy Tab 10.1. Let op dat je dit bij een officiële dealer doet. Alleen Nederlandse modellen komen in aanmerking voor deze actie.
  • Stuur de bevestigingsmail van de pre-registratie en (een kopie van) de aankoopbon voor 30 september op naar Samsung.
Na deze laatste actie zorgt Samsung ervoor dat de docking station binnen 2 tot 4 weken naar je wordt verstuurd.
De Galaxy Tab 10.1 docking is een handige accessoire om te hebben. Ideaal om je tablet om te vormen tot een digitaal fotolijstje of om video’s op te bekijken. Met deze docking kun je de tablet aansluiten op de computer waardoor deze automatisch synchroniseert en wordt opgeladen. Ook beschikt de Galaxy Tab 10.1 docking station over een audio uitgang zodat je muziek of het geluid van video’s via externe luidsprekers kunt horen.

Ronnie, bedankt voor de tip!

Auteur: Leon

Leon is mede-eigenaar en redacteur van TabletGuide.nl. Na zijn studie is hij gaan werken bij de online afdeling van een van de grootste mobiele operators van Nederland als webanalist en online marketeer. Na enkele jaren besloot hij om voor zichzelf te gaan beginnen. Na een korte carriere als freelancer zet hij zich momenteel fulltime in voor eigen online projecten. E-mail | Twitter | LinkedIn | Facebook | Google Profile

Prijzen Samsung Galaxy Tab 10.1

Prijs:       € 478.3
Prijs:       € 551
Prijs:       € 583.73
Prijs:       € 598


3 reacties

  1. apple is bezig aan een offensief tegen de galaxy tab,…hoe gaat dat verder straks , ik wou een android tab kopen maar voor de ‘safety’kies ik nu voor een Ipad (die zo boring is)

  2. Dat de tab verboden wordt en dat daardoor de support wegvalt van de tablet. Echter doordat motorola gekocht is door Google ben ik er al iets minder huiverig voor. Google wil samsung ook beschermen en Google heeft nu een hoop extra patenten om samsung bij te staan in het verdedigen.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


*