Inloggen RegistrerenTip ons Contact

Auteurs

Leon Veraa

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmatig te vermijden met wandelen, wielrennen, wat lezen en mopperen op zowat alles wat op tv is.

Je kunt Leon Veraa bereiken via: E-mail Twitter Bekijk het profiel van Leon Veraa op Facebook Bekijk het profiel van Leon Veraa op LinkedIn Bekijk het profiel van Leon Veraa op Google+

Edwin van der Palen

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterlijk van de website. Daarnaast schrijft hij dagelijks artikelen en hij verschijnt regelmatig in de reviews op TabletGuide.nl. Hij werkt momenteel voor een online marketingbureau in Den Bosch.

Je kunt Edwin van der Palen bereiken via: E-mail Bekijk het profiel van Edwin van der Palen op Facebook Bekijk het profiel van Edwin van der Palen op LinkedIn Bekijk het profiel van Edwin van der Palen op Google+

Bram Alkemade

Gastredacteur bij Tabletguide.nl. Gadget freak van ‘in de 30’. Het begon ooit met een Commodore 64, vanaf toen was het mis. Inmiddels is zijn iPad Mini zijn grootste kleine vriend tijdens college, vergadering of presentatie. Alle gadgets die daar aan bijdragen vallen aan hem ten prooi.

Je kunt Bram Alkemade bereiken via: E-mail

Martijn Rijnbende

Martijn is een echte 'gadgetfreak', veel van zijn vrije tijd steekt hij in het lezen over de allerlaatste ontwikkelingen. Van beroep is hij (online) marketeer met internationale ervaring.

Je kunt Martijn Rijnbende bereiken via: E-mail Bekijk het profiel van Martijn Rijnbende op Google+

Rens Blom

Rens (16) schrijft al geruime tijd nieuwsartikelen en reviews voor diverse online (techgerelateerde) media, waaronder TabletGuide. Hij is vooral geïnteresseerd in tablets, applicaties, smartphones, Google, Android en wearables als smartwatches en Glass.

Je kunt Rens Blom bereiken via: E-mail Twitter Bekijk het profiel van Rens Blom op Facebook Bekijk het profiel van Rens Blom op LinkedIn Bekijk het profiel van Rens Blom op Google+

Anton Mous

Anton is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie en online journalistiek. De afgelopen paar jaar heeft hij vele webredacties versterkt en voor uiteenlopende platforms bijna tweeduizend artikelen geschreven, waaronder Techzine.nl, Tablet.nl, GeschiedenisBeleven.nl, Historiek.net en het actualiteitenprogramma EenVandaag. Ook heeft hij zijn steentje bijgedragen aan de totstandkoming van de nieuwe website voor het Flipje en Streekmuseum Tiel. Momenteel is Anton webmaster van de website van Kinderkoor St. Frans, schrijft hij voor TabletGuide.nl en blogt hij voor het online magazine 42bis.nl. Ten slotte heeft hij ook nog een eigen blog op thatsocialrascal.nl.

Je kunt Anton Mous bereiken via: E-mail Twitter Bekijk het profiel van Anton Mous op LinkedIn Bekijk het profiel van Anton Mous op Google+

Gastauteurs

Ries

'Ries' is een bouwkundige die, naast architectuur en design, een zwak heeft voor mobiele gadgets. Met name Palm OS en webOS gerelateerde gadgets genieten zijn voorkeur. Met webOS mag hij dan ook wel een early adopter worden genoemd. Vanaf zijn eerste Palm Pilot in de begin jaren negentig tot aan zijn meest recente Palm Prē2 is hij Palm blijven volgen. Dit bedrijf is nu als Palm Global Business Unit een onderdeel van HP geworden. Dit zal hem er niet van weerhouden de ontwikkelingen van webOS op de voet te volgen en daar op Tabletguide verslag van te doen met betrekking tot hun tabletcomputers. Verder staat Ries graag op de lange latten en is vaak te vinden op de tennisbaan.

Je kunt Ries bereiken via: E-mail Twitter

Frank van de Groep

Frank is 44 jaar. Hij is momenteel werkzaam als IT adviseur en projectmanager in de financiële dienstverlening en not-for-profit organisaties. Hij is vanuit die functie geïnteresseerd in de zakelijke toepassing van tablets. Sleutelwoorden hierbij zijn gebruiksvriendelijkheid en productiviteit.

Je kunt Frank van de Groep bereiken via: E-mail

Machiel Oskam

Machiel Oskam (37) is UX consultant en user interface designer bij Online Department.Online Department is een Rotterdams bureau voor online strategie en user experience design. Ze richten zich op het verhogen van gebruikerservaringen en kostenbesparende oplossingen voor interactieve applicaties en software producten.

Je kunt Machiel Oskam bereiken via: E-mail Twitter Bekijk het profiel van Machiel Oskam op Facebook Bekijk het profiel van Machiel Oskam op LinkedIn