Samsung Galaxy Tab 10.1 Review [VIDEO]

33

Dankzij Vodafone hebben we de Samsung Galaxy Tab 10.1 een dag mogen lenen. Na een dag, avond en nacht intensief gebruik hebben we een goede indruk kunnen krijgen van deze nieuwste Samsung tablet. In deze review lees je onze mening over het design, het beeldscherm, de prestaties en de software van deze tablet. Aan het eind vind je een video waarin we de Galaxy Tab 10.1 uitgebreid doorlichten.

Heb je zelf een Galaxy Tab 10.1? Dan kun je een persoonlijke review indienen op de pagina van de Samsung Galaxy Tab 10.1.

Deze review is gemaakt met een witte Samsung Galaxy Tab 10.1 3G met een geheugen van 16 GB.

Design

Al bij het openmaken van de doos zie je direct dat Samsung veel aandacht heeft besteed aan het uiterlijk van de tablet. Met een mooi lijnenspel, goed zichtbaar aan de achterkant, en (in dit geval) een witte achterkant, zet Samsung direct de toon.

Ook valt onmiddellijk op dat de tablet zeer dun is. Met een dikte van slechts 8,6 millimeter is de Galaxy Tab nèt iets dunner dan de iPad 2. Ook het geringe gewicht is even wennen. Je hebt nauwelijks in de gaten dat je de tablet in handen hebt.

Vanwege het lage gewicht en het feit dat de Galaxy Tab 10.1 zo dun is, voelt deze tablet niet robuust en solide aan. De iPad 2 lijkt wat steviger vanwege zijn alumium achterkant.

Wel is de tablet zeer makkelijk vast te houden met twee handen. Je kunt de Galaxy Tab ook makkelijk vasthouden met 1 hand, vanwege het geringe gewicht.

De Samsung Galaxy Tab 10.1 is zwart aan de voorkant en is verkrijgbaar met een witte en een zwarte achterkant. In deze review hebben we gebruik gemaakt van de witte Galaxy Tab 10.1. Persoonlijk vind ik een witte achterkant stijlvoller dan een zwarte.

Beeldscherm en geluid

Het beeldscherm verdient een compliment. Het 10,1-inch multi touchscreen is een van de beste tablet beeldschermen die ik tot nu toe op een tablet heb gezien. Het scherm is minimaal net zo helder als dat van de iPad. Ook de kleuren komen zeer goed naar voren. Met zeer felle kleuren en de donkere grijstinten heeft de Galaxy Tab 10.1 geen moeite. Een eigenschap die je bij verschillende andere tablets regelmatig tegenkomt.

Het scherm van de Samsung Galaxy Tab 10.1 heeft een andere resolutie dan de iPad, en dat valt op. De resolutie van de SGT 10.1 is 1280 x 800, wat overeen komt met een ratio van 16:10. De iPad heeft een resolutie van 1024 x 768, wat overeenkomt met een ratio van 4:3. In portrait modus gezien is de Galaxy Tab 1 à 2 centimeter smaller en hoger dan de iPad. De iPad is, op deze manier bekeken, iets breder en minder hoog.

Specificaties en prestaties

De tablet beschikt over een 1 GHz dual-core processor, de nVidia Tegra 2. De dual-core processor komt goed van pas als je gaat multi-tasken. Bij een zware testen, met het draaien van meerdere apps en games naast elkaar, bleek dat de Galaxy Tab 10.1 uitstekend presteert. We konden deze Samsung-tablet niet betrappen op haperingen of trage reacties, op één klein puntje na. Als je intensief bezig bent met meerdere apps, en tegelijk draai je een HD YouTube video, dan kan het zijn dat het opstarten en stoppen van de video met een kleine vertraging verloopt. Deze vertraging is minimaal te noemen, en viel ons alleen op bij extreem zwaar gebruik.

Volgens de specificaties is 1 GB RAM geheugen aanwezig. Waarschijnlijk wordt 256 MB van het RAM-geheugen gereserveerd voor de kernfuncties van Android. Volgens de Task Manager is namelijk maar 768 MB RAM beschikbaar.

Deze tablet zal in eerste instantie in een 16 GB versie te koop zijn. Samsung heeft aangegeven ook een 32 GB en een 64 GB versie te gaan maken, maar het is onbekend of je deze in een later stadium in Nederland kunt kopen.

De test met de GPS-antenne verliep vlekkeloos. In de buitenlucht kon de SGT 10.1 snel haar positie bepalen. De snelheid van positieherkenning kwam tijdens onze tests overeen met die van een nieuw navigatiesysteem.

Accuduur

Tijdens het gebruik hebben we de accu niet uitgebreid kunnen testen. De prestaties van de accu op lange termijn, met dagelijks gebruik en lange stand-by perioden hebben we niet kunnen bepalen.

Wel ondervonden we dat bij tijdelijk hevig intensief gebruik de accu goed presteert. Tijdens een intensieve sessie van zo’n 5 uur liep de (splinternieuwe) accu terug van 70% naar 35%.

Honeycomb

Het tablet-besturingssysteem van Android, genaamd Honeycomb, is geïnstalleerd op de Samsung Galaxy Tab 10.1. Het systeem beschikt over 5 bureaubladen, waarvan het middelste bureaublad het ‘home’ scherm is. Voor een toelichting op de gebruikersinterface van Honeycomb op de Galaxy Tab 10.1 verwijzen we naar onderstaande video review.

De Galaxy Tab 10.1 beschikt niet over hardware-matige knoppen. Naast de aan/uit-knop en twee volumeknoppen bevinden alle aansturings-opties zich virtueel op het scherm. In de video review worden de meest belangrijke functionaliteiten gedemonstreerd.

Het systeem is stabiel. De Galaxy Tab 10.1 is tijdens onze tests voor deze review niet vastgelopen, en er hebben zich geen rare vertragingen en bugs voorgedaan.

Maar net zo belangrijk: Honeycomb is gebruiksvriendelijk. De software oogt goed, en zorgt voor een goede en vooral duidelijke interactie met de gebruiker. In één zin: alles ziet er gelikt uit. De animatie verloopt soepel en is modern. Er is duidelijk ontworpen en ontwikkeld met de gebruiker in het middelpunt. Heb je zojuist een widget toegevoegd naar het linker bureaublad? Bij het verlaten van het menu ga je direct met een duidelijke animatie naar dat specifieke bureaublad.

Heb je een Android smartphone? Dan kun je zonder gebruiksaanwijzing aan de slag met deze Galaxy Tab. Ben je nieuw met Android? Geen probleem, met behulp van enkele video’s of wat experimenteren heb je alles zo onder de knie.

TouchWiz

Een van de unieke features van de Samsung Galaxy Tab 10.1 is de TouchWiz interface. Dit is een schil die Samsung heeft ontwikkeld die bovenop het Android besturingssysteem ligt. Met enkele wijzigingen en toevoegen wordt deze tablet nog gebruiksvriendelijker.

Een van de features is het controlepaneel linksonder het scherm. Naast dat je standaard functionaliteiten kunt bedienen, zoals WiFi, GPS, de rotatie-lock, en een link naar alle instellingen, vind je hier ook enkele status-parameters. Voorbeelden hiervan zijn de status van de WiFi verbinding en de status van de accu. Daarnaast verschijnen op deze plek alle notificaties. Deze kun je individueel bekijken of verwijderen.

Ook is onderin het scherm een Quick Launcher aangebracht. Met een veeg breng je 6 applicaties onder in beeld die je direct op kunt starten. Voorbeelden zijn de Task Manager, Agenda en de Gallerij. Deze 6 iconen zijn uiteraard te wijzigen.

Native apps

Samsung heeft zelf enkele applicaties voorgeïnstalleerd op de Galaxy Tab 10.1. Zo vind je op de tablet een Music, Social en Media Hub. Hiermee kun je bijvoorbeeld meerdere social media accounts, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn, aan elkaar koppelen. In één stream zie je dan alle status updates van je vrienden.

Ook is Polaris Office geïnstalleerd op de SGT 10.1. Met deze gratis applicatie kun je Word, Excel en Powerpoint documenten bekijken, bewerken en opstellen.

Samsung heeft, tenslotte, enkele handige widgets toegevoegd die je zelf toe kunt voegen. Ook zijn enkele voorbeelden van (live) wallpapers aangebracht. Je kunt in de Android Market andere widgets en wallpapers downloaden.

Camera’s

De Galaxy Tab 10.1 beschikt over een frontcam en een 3,0 megapixel camera. De kwaliteit van de camera is matig. In bijgevoegd voorbeeld zie je een foto die geschoten is met de camera van deze Samsung tablet.

Ook de kwaliteit van video’s die je met de Galaxy Tab 10.1 kunt schieten is niet om naar huis te schrijven. Dit kun je zien in onderstaand voorbeeld dat we speciaal gemaakt hebben voor deze review.

Maar, om eerlijk te zijn, wie maakt er foto’s of video’s met een 10-inch tablet?

Foto’s Galaxy Tab 10.1

Video review Samsung Galaxy Tab 10.1

Conclusie

De conclusie is helder. We kunnen stellen dat Samsung er (eindelijk) in geslaagd is om een iPad-killer op de markt te brengen. De Galaxy Tab 10.1 is een van de beste tablets die we tot nu hebben mogen reviewen. Een mooie, krachtige, dunne, lichte maar vooral gebruiksvriendelijke Tablet met de hoofdletter T.

Ben je van plan om je portemonnee te trekken voor een A-kwaliteit tablet? Dan moet de Samsung Galaxy Tab 10.1 in je overweging meegenomen worden. Met de toekomst, van Android software updates en meer applicaties, in zicht kan het een mooi tijdperk worden voor de Galaxy Tab tablets.

Pluspunten SGT 10.1

 • Design
 • Goed-werkend gebruiksvriendelijk besturingssysteem.
 • Goede prestaties (snelheid bij zwaar gebruik).
 • Beeldscherm van uitstekende kwaliteit .

Minpunten SGT 10.1

 • Matige kwaliteit camera.
 • Dun en licht is leuk en handig, maar het maakt de tablet niet robuust.
 • Nog weinig specifieke Android applicaties. Dit wordt dagelijks uitgebreid.
 • Een SD-slot ontbreekt

Links

Galaxy Tab 10.1 specificaties
Galaxy Tab 10.1 demonstratie video’s (onderaan de pagina)
Galaxy Tab 10.1 16 GB WiFi (zwart) los - prijs vergelijking
Galaxy Tab 10.1 16 GB WiFi (wit) los - prijs vergelijking
Galaxy Tab 10.1 16 GB 3G (zwart) los - prijs vergelijking
Galaxy Tab 10.1 16 GB 3G (wit) los - prijs vergelijking
Samsung Galaxy Tab 10.1 3G met abonnement

Heb je zelf een Galaxy Tab 10.1? Dan kun je een persoonlijke review indienen op de pagina van de Samsung Galaxy Tab 10.1.

Deze tablet review werd mede mogelijk gemaakt door Vodafone.

Share.

Gerelateerde tablets / apps

 • Schermdiagonaal 10.1 inch
 • Besturingssysteem Android 3Android 4
 • Schermresolutie 1280 x 800
 • Afmetingen 256.6 x 172.9 x 8.6
 • Processor NVIDIA Tegra 2
 • Gewicht 595 gram
 • Opslagruimte 16 / 32
 • Alle specificaties

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

33 reacties

 1. iPad-killer ? Waarom is hij dan op geen enkel punt beter dan de iPad ? En dat met veel zwaardere hardware !

  Erg suggestieve ‘test’ ! Maar ja, jullie moeten Vodafone blijkbaar te vriend houden. ‘iPad-killer’ is een onjuiste, suggestieve term in dit geval !

  Met de iPad 3 aan de horizon staat Samsung straks weer gewoon om minstens een jaar achterstand. Als er al nieuwe versies van Samsung komen want wellicht maakt straks alleen Motorola nog Android-tablets !

  • Zonder je mening aan te vallen wil ik wel even van de gelegenheid gebruik maken om iets recht te zetten. Om reviews te kunnen maken zijn we afhankelijk van de medewerking van leveranciers. In dit geval is dat Vodafone. Wij laten onze mening echter nooit beïnvloeden door de leverancier. Onafhankelijkheid is één van onze peilers en dat zal altijd zo blijven.

  • Ik ben het volledig met Koen (en Harry) eens. Overigens geldt hetzelfde minpunt ook voor de iPAD. Het gaat dan om de volledige set connectiviteit die ontbreekt.
   Daarmee is deze review inderdaad enigszins eenzijdig. Je kunt je er dan mee vanaf maken door te zeggen dat wat er niet op zit niet kan worden getest. Wat er niet op zit en bij andere wel zijn dus minpunten.
   De echte iPAD killer voor mij is de ASUS Transformer. Dat is niet moeilijk, omdat ik niets zal kopen van de arrogante (en zeer gesloten) APPLE firma.
   Als je je wilt onderscheiden, moet je sowieso geen apparaat kopen dat iedereen al heeft, tenzij er geen betere op de markt zijn. Die zijn er echter wel.

 2. Ik ben nog steeds benieuwd naar meningen of beperkte aanwezigheid van slechts 16gb aan geheugen.

  In de US is 32gb variant op de markt, maar of dit ook spoedig op de NL-markt komt blijft voor een raadsel…

  Ik blijf daarom twijfelen of ik nu al een SGT moet gaan aanschaffen, of toch wil wachten…

  Benieuwd naar jullie mening(en)

  • Ligt er een beetje aan wat je met de tablet allemaal wil doen. Ik heb deze tablet niet gekozen vanwege het o.a. ontbreken van een SDcard uitbreidingsmogelijkheid, maar als ik deze zou kopen zou ik zeker wachten op versies met meer geheugen.

   • Jullie hebben een belangrijk punt aangestipt wat inderdaad een minpunt is van deze tablet. Ik zal dit bij de minpunten vermelden.

    Joris, een 32 GB versie is in Nederland nog niet verkrijgbaar. Samsung heeft aangegeven dat deze wel gemaakt gaat worden. In de VS is deze inderdaad al te koop. Het is niet bekend of de 32 GB versie ook in Nederland verkocht gaat worden.

    Gezien het ontbreken van de SD-kaart lijkt me dat wel een must voor Samsung, en zal het een kwestie van tijd zijn voordat ook de 32 GB versie beschikbaar zal zijn. Ik ben overigens wel heel benieuwd wat de prijs zal zijn. er nog eens 100 euro bovenop gooien voor wat extra geheugen is overdreven!

 3. Whuahahaha ik moet altijd zo lachen over Ipad killer….

  Ok samsung heeft een mooie dunne tablet uitgebracht met leuke specs.
  En ooo wat houden de android fans ervan om met specs te gooien.

  Een ding onbreekt bij iedere android tablet en dat is een ziel.
  Apps zijn de ziel die een ipad zooooo goed en sterk en gebruiksvriendelijk maken.

  De galaxy tab is op dit moment een zielloos apparaat. En ach die homescreen en widgets alsof we daar de hele dag naar lopen kijken. Als een mail binnenkomt en ik wil fatsoende
  Ijk replyen dan zal ik toch de mail app moeten starten

  Maar goed. De ipad twee is zeker niet qua alle specs de beste tablet maar de highquality apps de smoothness en gebruikers ervaring valt absoluut door geen een tabket te evenaren.

  Het is hetzelfde als je een crackhoertje met halle berry vergelijkt.

  Ik ben erg benieuwd naar android 4.0 ik hoop dat ze de appstore compleet hernieuwen.
  Dat iedere app eerst uitvoerig getest word en dqn pas geplaatst word.
  Het is toch te triest voor woorden dat 33% van de apps malware is.
  Ik hoop dat google een manier gaat vinden om de echte grote developers aan te trekken want zonder hun is en blijft android niks.

   • Je 20 tal apps zijn allemaal ex IOS apps. Als er bv een android app of game nieuw is dan is die zelfde app all oud voor IOS. Dus…. Alle goede games en apps voor android zijn Geporte ios apps.

    Ik ben sinds vandaag inbezit van een galaxy tab 10.1 en uitraard een ipad 2.

    No Fanboy maar heb een hekel aan dat onkennend gedrag. Een feit is apps zijn gewoon beter en mooier een veel eerder uit op IOS.

    • Van 2 walletjes eten. Zo kan ik het ook.
     Geen duidelijke keuze maken, want ‘kiezen doet verliezen?’.
     Ik ben echt blij voor je. Jij ontkent je eigen keuze (hoezo keuze?) niet.
     Overigens heb ik al eerder gezegd dat sinds mijn 7″Tab van Samsung, deze firma ook niet mijn keuze is.
     Ik heb gekozen voor de ASUS (overigens zelfde scherm als de iPAD), the best of both worlds.

     • Beste Gerard ik houd van gadgets. En inderdaad twee walletjes eten…..kijk het is leuk als je een goede betrouwbare lieve vrouwtje heb
      Maar af en toe vreemdgaan is ook wel lekker hoor 😉

      Het ergste is als je eenmaal klaar met haar bejt dan krijg je dat gevoel van was dit het nou……

 4. Ik heb zelf de 10.1V maar ben een beetje teleurgesteld in de hoeveelheid force closes die ik heb en de update komt maar niet en het aantal apps speciaal voor de tablet vallen nogal tegen. Verder een topapparaat met zeer goede camera. Alleen heb ik nog niet een makkelijk programma gezien om de frontcam een keer te gebruiken.

  • Dat is het probleem van android tablets. Ze brengen de ene nieuwe toestel uit na de andere. Ze gooien met specs etc. Maar het is idd toch tegek dat er bijna geen software is voor je frontcam. En dat je maar eeuwig moet wachten voordat er een update uitkomt die er allang had moeten zijn.

   Laten we hopen op Android 4.0

  • Harrie,

   Dat moet een vergissing zijn. We kampten gisteren met zogenaamde ‘trackback spam’ en daarom heb ik ruim 150 spam reacties weggehaald. Waarschijnlijk is jouw reactie daar per ongeluk tussen gekomen.

   Ik kan dat helaas niet ongedaan maken, maar voel je vrij om je verhaal nog een keer te doen.

   Excuses voor het ongemak.

 5. Johan van de Merwe op

  Ik gebruik zowel een I pad als de Samsung. Ik vind ze beide top. Het is voor mij gewoon hardware. Ik vind dat supporter gedrag over Apple of niet een beetje zielig. Ik moet gewoon plezier hebben aan mijn aankoop want ze kosten behoorlijk wat geld. De Ipad vind ik wat intuitiever als de Galaxy maar de kwaliteit van beide doet niet veel voor elkaar onder. En Ipad killer? Stel je eens voor dat je de keuze zou hebben uit 1 automerk? Er moet gewoon plaats zijn op de markt voor alle goede hardware.

  • Als men mijn commentaren leest is dat precies wat ik bedoel. Ik wordt alleen wat fel tegen fanatieke Apple Fans, omdat zij (én Apple overigens getuige de zielige rechtszaken) daar een andere mening over hebben.

   Ik heb ook al eerder gezegd dat Apple een goed product heeft, maar het is zeker niet het enige goede product. Daarbij komt dat ik niet van gesloten monopolisten houd.

 6. Hallo,
  duidelijk artikel, jammer van de kinderachtige reacties over het woord ‘iPad killer’. Alles moet gewoon onafhankelijk worden beoordeeld en vergeleken. Of een apparaat wel of niet zielloos is, is een nog al subjectief criterium. Wat ik mis in het verhaal - als we dan toch moeten vergelijken met de iPad - of het nog zo is dat met de GT je meer mogelijkheden hebt in de zin van Flash gebruik op internet (zodat je alle sites kunt bekijken) en downloaden, en muziek uploaden. Vlgs mij kan je zelfs torrents op je GT downloaden en gebruiken. Lijkt me wat ingewikkelder op de iPad omdat vrijwel alles via iTunes moet. Dit is voor veel gebruikers een pluspunt voor de GT. Of loop ik achter en heeft Apple hiervoor al oplossingen bedacht op de iPad 2??

 7. Goedemorgen,

  Ik wil een ipad 2 of SGT aanschaffen. Ik heb begrepen dat je met de ipad2 alleen niet online streamen, omdat veel pagina op Flash gerust zijn. Nu weet ik niet of dit zo is. Aangezien jullie de experts zijn, zou ik graag wat meer info hierover willen hebben.

  Filmpjes van bijv. novamov, vidxden etc wil ik gewoon kunnen afspelen. Op de SGT gaat dit wel, maar ook op de ipad2??

  En wanneer komt de ipad3 uit? Daar al iets over bekend?

  dank voor je reactie alvast.

 8. Hallo Hannah,

  Vooralsnog ligt de keuze voornamelijk bij wat je wilt kunnen doen met het tablet. Als je films wil kunnen streamen en flash wil kunnen afspelen, dan moet je bij de SGT zijn. Wil je een gesloten systeem, dan moet je bij de Apple zijn. Beide systemen hebben hun voor- en nadelen. Ik weet dat het geen goed antwoord is, maar soms zijn er geen goede antwoorden. Ga naar winkels en test ze eens goed uit. Je eigen gevoel is het belangrijkste, niet de vraag welke tablet het meest gehypet wordt. Als je van een andermans gevoel uitgaat, dan zul je uiteindelijk nooit tevreden zijn, hoe mooi en gelikt het apparaat ook is.

  Succes.

 9. Ten eerste; Flash is dood. Adobe zal niet verder ontwikkelen. Ik heb Flash werkelijk nog nooit gemist ! Bijna alles is in HTML-5.

  Verdiep je ook eens in Evil Google dat van maar één ding leeft; geld uit advertenties en ze gaan over lijken, dat is gebleken.

  De iPad is geen gesloten systeem. Het is een veilig systeem terwijl Android bol staat van virussen, phishing-apps en malware.

  Apple staat garant voor een naadloze en probleemloze ervaring met de iPad en tal van andere producten. Android is een ranzige kopie en heeft louter tot doel om op alle denkbare manieren alles over ons te weten te komen en daar aan te verdienen. Wie dat ontkent is wel heel erg dom want de feiten zijn daar.

  • @Harrie

   Ik ben het met je eens dat de iPad prima fuctioneert zonder Flash, maar nog lang niet alles is in HTML5. Er zijn nog steeds erg veel video’s Flash-only of Flash / Silverlight, waardoor je met je iPad niets kunt.

   Daarnaast zijn nog altijd veel interactieve elementen in Flash. Denk aan planners, simulatoren en foto gallery’s. Ik kom het nog te vaak tegen. Zal wel steeds minder worden.

   De iPad is wel degelijk een gesloten systeem, tenzij je jailbreakt. Apple en de providers hebben controle over wat je wel en niet mag doen. Denk maar eens aan tethering of video-out.

   Android staat niet bol van virussen en malware, dat is een opgeklopt verhaal. ‘Foute’ apps zijn te vinden in de Market, maar als je nadenkt en geen rare dingen doet, dan kom je daar nooit mee in aanraking.

   Dat Apple een uitstekende gebruikerservaring heeft ontwikkeld, dat zal niemand ontkennen. Dat Android een kopie is, is wederom niet waar. Het wijkt op alle punten af. Dan is iOS ook een kopie van Windows Mobile.

   Als we het gaan hebben over privacy, dan doen Apple en Google niets voor elkaar onder. Apple heeft jarenlang alle GPS gegevens van alle iOS apparaten gelogd. Ook zij verkopen mobiele advertenties a.d.h.v. je geo-locatie en ook Apple legt alles vast wat je doet. Welke apps je gebruikt, welke muziek je luistert, welke films je kijkt. Beide bedrijven hebben commerciële belangen bij dezelfde zaken.

   Ik heb zelf een iPad, maar zie de GT 10.1 zeker als een gelijkwaardig product, met meer vrijheid voor de gebruiker.

  • John Andrew Bergmans op

   Ik heb de Ipad de deur uitgedaan. Ik moest pappa Apel iedere keer vragen om toestemming. Apel heeft en kan Flash niet gebruiken want na korte tijd is de batterij leeg. Je zegt het zelf: ik heb flash nog nooit gebruik, hoe kun je hem dan beoordelen. Leuk zijn die tablets maar nog niet optimaal. Maar dat komt wel!
   Op het ogenblik steekt Samsung er ver boven uit. Kan ook niet anders de helft van de ontwikkeling bij ipad is van Samsung

 10. Ik denk dat appel en samsung beide goed zijn. Ik zou alleen nooit een appel kopen.
  Ik wil niet bij die “sekte” horen
  alleen Appel is goed bla bla bla

 11. Ik lees hier over geen SD slot, oké niet rechtstreeks dan maar je kan een soort verloop kopen en dan kan je gewoon een SD kaart gebruiken ik gebruik het regelmatig om foto’s te bekijken, je kan ook als je wil deze op een pc of tv koppelen.
  Verder vind ik het een top apparaat, het werk gewoon altijd.

 12. Apple of Samsung… Het is maar net wat de gebruiker wenst. Beide producten zijn goed en Apple is in diverse ontwikkelingen de pionier geweest. Zelf gebruik ik de tab 10.1 2 van Samsung en deze is voorzien van een sd-slot. Mijn voorkeur gaat nu eenmaal uit naar de Android die slim voortborduurt op de grondvesten van Apple. Wellicht mogelijk nog beter dan Apple zelf ;).

 13. Hallo, kunnen al die jaloerse aangevreten appel mannetjes niet op een andere site gaan zeiken.

  Kunnen wij niks aan doen dat jullie erin zijn geluisd door die overgewaardeerde Apple troep!!

Reageer