Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Ontvang een mail zodra er belangrijk nieuws is over de Dell Streak 7"
Verzend

Grote broer

De Dell Streak 7 is de grote broer van de Dell Streak 5.  Ondanks het kleine formaat was deze tablet populair genoeg om opvolging te krijgen. Algemeen kan geconcludeerd worden dat deze tabletpc een uitermate goede prijs-kwaliteit verhouding heeft. De combinatie van goede specificaties met Android 2.2 en een goedkope prijs maken deze tablet zeer geschikt voor thuisgebruik en voor onderweg.

Beeldscherm

De Streak 7 heeft een 7-inch multitouch capacitief van Corning Gorilla Glass. Dit scherm van extra gehard glas geeft de mogelijkheid om met 2 vingers in en uit te zoomen in bijvoorbeeld de webbrowser.

Onder de motorkap

De Dell Streak 7 heeft een indrukwekkende NVIDIA Tegra 2 processor onder de motorkap met een omgerekende kloksnelheid van 1 GHz. Er zijn tablets met een 16 GB en een 32 GB uitvoering. Uiteraard kun je optioneel de geheugencapaciteit uitbreiden met een SD-kaart tot maximaal 32 GB.

Android 2.2

Het besturingssysteem is Android 2.2. Dit is niet het nieuwste besturingssysteem van Google (Froyo, 2.3, is inmiddels al uit, en Honeycomb, 3.0, zit er aan te komen), maar biedt veel mogelijkheden. Zo biedt deze Android-versie Flash-ondersteuning en heb je de mogelijkheid om met 2 vingers in en uit te zoomen in applicaties.

Daarnaast is de Android Market mee geïnstalleerd. Hiermee kun je duizenden applicaties downloaden, gratis of voor een kleine vergoeding. Ook de Google applicaties, bijvoorbeeld Gmail, YouTube, Maps en Navigatie.

Connectiviteit Dell Streak 7

De mogelijkheid een Internetverbinding te maken met de Dell Streak 7 heb je door gebruik te maken van de WiFi antenne, of de 3G-mogelijkheid. Ook bezit deze tabletpc Bluetooth 2.1 en GPS voor navigatie met de Google Navigatie applicatie.

Camera & webcam

Deze Dell-tablet heeft zowel een camera aan de achterkant (5 megapixel) als een frontcam (1,3 megapixel) waarmee je kunt videochatten met bijvoorbeeld Skype.

Prijs & beschikbaarheid

De Dell Streak 7 is voor het eerst ruim getoond tijdens de CES in januari 2011. Het zal niet lang duren voordat deze tablet in de winkels ligt. De prijs is nog niet bekend. Zodra we de beschikking krijgen over deze tablet zal er een Dell Streak 7 review op de site geplaatst worden.

Foto’s Dell Streak 7

Video Dell Streak 7

Heb je nog vragen en/of klachten over de Dell Streak 7"? Laat het dan weten in de reacties of schrijf je mening in een review.

Een reactie

  1. De Dell Streak 7 heeft een mini-USB connector, dus volgens mij moet er geen kruisje bij USB staan.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Opmerking: Je emailadres wordt niet gepubliceerd of gedeeld.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.