Specificaties Notion Ink Adam

Algemeen:
Beschikbaarheid:Released
Gewicht:650 gram
Formaat:158 x 239 x 14 mm
Batterij:Li-Ion accu
Gebruikstijd:15 uur
Kleuren:
Geheugen:
Harddisk:16 GB / 32 GB /
Cardreader:
Werkgeheugen:
Scherm:
Grafische chip:ULP GPU
Soort:Non-Pixel QI
Schermdiagonaal:10.1 inch
Resolutie:1024 x 600 /
Besturingssysteem:
Platform:Android
Processor:
Processor:nVidia Tegra 2 Dual Cortex A9
Frequentie:
Camera:
Camera achterzijde:
Camera kwaliteit:3.2 megapixel
Camera voorzijde:
Camera voorzijde kwaliteit:3.2 megapixel
Connectiviteit:
Bluetooth:
WiFi:
3G:
GSM:
GPS:
Overige aansluiting / sensor:AccelerometerkompasLichtsensor
Internet op je iPad? Bestel je abonnement bij Vodafone

Notion Ink Adam

Adam is de eerste tablet van het in Bangalore gevestigde Notion Ink. En het is een krachtpatser. De specificaties liegen er niet om en het apparaat belooft een groot succes te worden. De 10,1 inch grote Adam draait op Android 2.2 en is uitgerust met een nVidia Tegra 2 Dual Core processor. Een dergelijke snelle processor zagen we nog niet eerder toegepast in een tablet. Het apparaat heeft 16 of 32 GB aan opslagruimte, maar dit is uitbreidbaar door middel van een microSD kaartje. Volgens de producent is het geluid van de Adam beter dan ooit en de twee ingebouwde speakers moeten hiervoor gaan zorgen. De tablet ondersteunt WiFi, Bluetooth en 3G, dus ook onderweg hoef je niet verstoken te blijven van je e-mail, ping, voip of andere internettoepassing.

Het scherm

Het touchscreen dat voor de Adam gebruikt zal gaan worden is het meest vernieuwend. Door gebruik te maken van een Non-Pixel QI Display is het scherm zowel een LCD scherm als een e-reader scherm. Door het backlight uit te schakelen verandert het scherm in een reflectieve monitor, ideaal voor het lezen van digitale content. Het is rustiger voor de ogen en verbruikt stukken minder energie, waardoor de batterij langer mee kan.

Multimediaal

De Adam beschikt over een 185 graden draaibare camera, zodat hele omgeving van het apparaat in beeld gebracht kan worden. Daarnaast is het mogelijk om via de USB poorten allerlei randapparatuur aan te sluiten. Denk daarbij aan externe schijven, toetsenbord of muis. De HDMI uitgang zorgt er voor dat een externe monitor of televisie op het toestel kan worden aangesloten.

Hier vind je meer info over de verkoop van de Notion Ink Adam.

blog comments powered by Disqus