Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Ontvang een mail zodra er belangrijk nieuws is over de Archos Arnova 7
Verzend

Archos weet hoe men goedkope tablets moet maken. De Archos Arnova 7 steekt wat dat betreft met kop en schouders boven (of onder) de rest uit. De tag-line vat het hele verhaal goed samen: een 7 inch tablet voor $ 99 is mogelijk. Laten we de prijs voor het gemak maar even op 99 euro vaststellen.

De tablet is geen krachtpatser. Maar wat wil je voor dat geld . Toch ziet het er niet zo slecht uit op papier. Voor 99 euro krijg je een 7 inch resistief touchscreen display met een resolutie van 800 x 480 pixels. Het besturingssysteem is Google Android 2.2. De Archos Arnova 7 heeft 4 GB flash opslag. De tablet ondersteunt H.264 video’s met resoluties tot 720p, MPEG-4 en RealVideo formaten. Ook alle standaard audio-formaten kunnen worden afgespeeld met deze Archos-tablet.

De Arnova 7 heeft een USB-poort (host & slave), een microSDHC kaartslot en 802.11 b/g WiFi.

Archos maakt geen melding van de processor en de snelheid hiervan, maar het is veilig om te zeggen dat de Arnova 7 geen  dual-core chip bevat. Als je gewoon op zoek naar een goedkope tablet voor het surfen op internet, het lezen van eBooks, het bekijken van video’s, of het spelen van een paar spelletjes dan is dit goed genoeg.

De Archos Arnova 7 beschikt niet over de Android Market van Google. In plaats daarvan maakt Archos gebruik van een applicatiewinkel van een derde partij.

Heb je nog vragen en/of klachten over de Archos Arnova 7? Laat het dan weten in de reacties of schrijf je mening in een review.

4 reacties

 1. Ik heb via het ad een arnova 7h g3 gekregen maar ik wil boeken daar op lezen?

 2. Ik heb via AD krant een Arnova 7h g3 met android 4.0 ontvangen, en mijn vader heeft ook via AD krant een arnova, maar een andere type. een Arnova 7i g3 met jelly Bean 4.0. Alleen heeft hij wel ruim 3 a 4 maanden op moeten wachten en nu heeft hij het eindelijk ontvangen.

  Nu heb ik 2 vragen:

  1) welke van de twee is de nieuwste versie?
  2) wat is het verschil tussen Jelly Bean 4.0 en Android 4.0?

  Graag snel antwoord, dit ivm dat we misschien snel contact met AD krant moet nemen.

  • Android 4.0 is Ice Cream Sandwich
   Android 4.1 en Android 4.2 zijn Jelly Bean.

   Het zijn gewoon andere namen voor hetzelfde systeem. De versienummers van Android zeggen genoeg over welke ‘nieuwer’ is.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.