TabletGuide.nl

Archos Arnova 84

En weer komt Archos met een goedkope tablet op de proppen. De Archos Arnova 84 is een tablet uit de budget-reeks van de Franse e-reader- en tablet-producent.

De Archos Arnova 84 beschikt over een resistief aanraakscherm met een aspect ratio van 4:3. De resolutie is 600 bij 800 pixels.

Archos heeft niet bekend gemaakt welke processor huist in deze tablet. We kunnen aannemen dat zo’n budget gebruik zal maken van een simpele single-core processor. De Arnova 84 beschikt over 4 GB geheugen, wat eventueel uit te breiden is door middel van een SD-kaart.

Google’s Android 2.1, oftewel Eclair, is het besturingssysteem van de Arnova 84 van Archos. Deze tablet beschikt niet over de bekende Android Market. In plaats daarvan kun je gebruik maken van een alternatieve applicatie markt, waar toch al zo’n 30.000 applicaties in het assortiment zitten.

Het is niet bekend wanneer je deze tablet kunt kopen. De adviesprijs is ook nog niet bekend, maar we verwachten dat deze rond de 150 euro zal liggen. Erg goedkoop dus!

Reviews van de Archos Arnova 84.


Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review
* Verplicht veld

Prijzen Archos Arnova 84De Archos Arnova 84 wordt momenteel niet in Nederland verkocht.

Weet je een winkel waar je deze tablet (online) kunt kopen? Stuur ons jouw tip!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


*