Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Ontvang een mail zodra er belangrijk nieuws is over de HP Slate 7
Verzend

De HP Slate 7 is een basic Android tablet met een schermformaat van 7 inch. Op deze pagina vind je alle informatie, specificaties en foto’s van deze HP tablet.

Beeldscherm

Het 7 inch grote beeldscherm heeft een resolutie van 1024 bij 600 pixels en ondersteunt multitouch. Het touchscreen is capacitief maar beschikt niet over IPS.

Hardware

Onder de motorkap van de HP Slate 7 vind je een 1,6 GHz dual-core processor. HP wil niet vertellen wat voor een chipset is aangebracht. De hoeveelheid werkgeheugen bedraagt 1 GB en je hebt de beschikking over een opslag capaciteit van slechts 8 gigabyte. Dit is wel uit te breiden met een microSD-kaart.

De HP Slate 7 heeft een microUSB-poort maar ontbeert aan andere poorten. Ook is geen GPS aanwezig op deze tablet van het Amerikaanse bedrijf.

Wel beschikt de tablet over Bluetooth 2.1 + EDR en WiFi.

Beats Audio

Het speciale aan de HP Slate 7 is de aanwezigheid van Beats Audio instellingen. Het Beats Audio geluid is verwerkt in de luidsprekers, maar is vooral te horen in combinatie met Beats Audio oordopjes of een koptelefoon van het merk. Via de audio instellingen kun je Beats Audio aan- en uitschakelen.

Software

Android 4.1 is het besturingssyteem van deze HP tablet. Deze tablet wordt ook wel aangeduid met de naam Jelly Bean.

HP Slate 7 kopen

Het is nog niet bekend wanneer je deze tablet in Nederland kunt kopen. HP verwacht dat deze tablet in mei naar West Europa verscheept zal worden. De prijs zal rond de 150 euro liggen, zo is ons verteld.

Foto’s

Hands-on review video

Deze hands-on review is gemaakt tijdens het Mobile World Congress 2013 in Barcelona.

Heb je nog vragen en/of klachten over de HP Slate 7? Laat het dan weten in de reacties of schrijf je mening in een review.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.