Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Ontvang een mail zodra er belangrijk nieuws is over de LG Tab-Book
Verzend

De LG Tab-Book is een zogenaamde slider, waarbij onder het touchscreen een volledig toetsenbord verwerkt is. We twijfelen of we de Tab-Book een mobiel apparaat mogen noemen. Met een gewicht van 1,25 kg zul je hem namelijk alleen meenemen wanneer het strikt noodzakelijk is. Het scherm is niet los te koppelen, dus het toetsenbord thuis laten is in dit geval geen optie.

Daar staat tegenover dat het apparaat altijd een volledig toetsenbord bij zich draagt, dus voor de productieve gebruiker zal het gewicht misschien geen probleem vormen.

De tablet komt in diverse configuraties naar de markt. Er zal een versie verkrijgbaar zijn met de ‘lichte’ Atom processor, maar ook een snellere variant uitgerust met een Intel Core i5. Ook het werkgeheugen varieert per versie, net als de opslagruimte.

Er komt een versie met 64 GB opslagruimte, maar ook 128 GB is een mogelijkheid. Het werkgeheugen start met 2 GB, maar er zal ook een versie komen met 8 GB.

Het scherm heeft een gangbare 1366 x 768 resolutie, uitgevoerd in een IPS display. Niet bijzonder dus, maar ook geen spelbreker.

Heb je nog vragen en/of klachten over de LG Tab-Book? Laat het dan weten in de reacties of schrijf je mening in een review.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.