Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Ontvang een mail zodra er belangrijk nieuws is over de Samsung Galaxy Note 8.0
Verzend

Samsung Galaxy Note 8.0 specificaties

De Galaxy Note 8.0 is in aanloop naar het MWC 2013 door Samsung aangekondigd. Deze 8-inch grote Android tablet is de opvolger van de 5,3-inch grote Galaxy Note (smartphone) en de 10,1 inch grote Galaxy Note 10.1 tablet.

Ontwerp

De Galaxy Note 8 lijkt het meest op een grote versie van de Galaxy Note II. De tablet is volledig in het wit uitgevoerd en door de kleinere afmetingen past hij eenvoudig in de palm van je hand. Je kunt de tablet makkelijk met één hand vasthouden en met de andere hand bedienen.

Vanwege het kleinere formaat heeft de Galaxy Note 8 een gewicht van 340 gram. Deze 8 inch Samsung tablet is minder dan 8 millimeter dun.

Samsung zal een witte en een zwarte Galaxy Note 8.0 uitbrengen. De zwarte versie van de Note 8 is nieuw. Voorheen waren alleen witte versies uitgebracht.

Beeldscherm

Het 8 inch beeldscherm meet 1280 bij 800 pixels, waarmee de pixeldichtheid uitkomt op 149 ppi. Het beeldscherm is voorzien van actieve digitizer technologie zodat je het optimale uit de meegeleverde S-Pen kunt halen. Deze Samsung stylus wordt natuurlijk weer meegeleverd met deze Galaxy Note tablet.

Galaxy Note 8.0 hardware

Deze tablet-pc beschikt namelijk over een 1,6 GHz quad-core processor. De processor is van Samsung zelf. De Samsung chipset in de Note 8 wordt ondersteund door 2 GB RAM geheugen.

De tablet zal verschijnen met 16 GB opslagruimte en met 32 GB opslagruimte. Deze opslagruimte kan uitgebreid worden door middels van een extra geheugenkaart.

Wel is een GPS-sensor aanwezig, evenals Bluetooth 4.0 en WiFi 802.11 b/g/n. De tablet ondersteunt 3G voor mobiel internet, maar ook voor telefonie.

Galaxy Note 8 Software

Het Koreaanse concern heeft Android Jelly Bean (versie nummer 4.1.2) geïnstalleerd op deze telefoon. Het is nog niet bekend of een software update naar nieuwere Android versies zal worden uitgebracht.

Camera’s Samsung Note 8.0

De Samsung Galaxy Note 10.1 heeft een 5,0 megapixel camera met LED-flitser aan de achterzijde. De voorkant bevat een 1,3 megapixel frontcam.

Samsung Galaxy Note 8.0 kopen

De Note 8.0 is vanaf april 2013 te koop in de Nederlandse winkels. Bekijk hier alle verkooppunten van de Galaxy Note 8.0. Of bekijk het prijs en voorraad overzicht.

Foto’s

Hands-on review video

Heb je nog vragen en/of klachten over de Samsung Galaxy Note 8.0? Laat het dan weten in de reacties of schrijf je mening in een review.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.