Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Ontvang een mail zodra er belangrijk nieuws is over de Samsung Galaxy Tab 2 (7.0)
Verzend

Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) specificaties

Samsung brengt een nieuwe volwaardige opvolger van de eerdere 7-inch Galaxy Tab tablets uit. De Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) is de opvolger van de Samsung Galaxy Tab uit 2010 en de Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus uit 2011. De Galaxy Tab 2 lijkt veel op haar voorgangers en ook op het gebied van specificaties zijn er niet veel veranderingen. De enige grote verandering is het besturingssysteem. Google’s nieuwste versie, Android 4.0 (ook: Ice Cream Sandwich) is geïnstalleerd op de Samsung Galaxy Tab 2. In deze beschrijving vind je meer informatie over deze opvolger in de Galaxy Tab-reeks. Specificaties vind je in de rechterkant van het scherm. Indien beschikbaar, vind je op de desbetreffende, die hierboven zijn weergegeven, de bijbehorende prijzen en accessoires van de Galaxy Tab 2. Hier lees je de TabletGuide.nl SGT 2 (7.0) review. Heb je zelf de beschikking over deze tablet? Dan kun je je eigen persoonlijke tablet review indienen in het tabblad ‘beoordelingen‘.

Eerdere tablets die Samsung uitbracht zijn:
Samsung Galaxy Note (5,5 inch)
Samsung Galaxy Tab (7 inch)
Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus
Samsung Galaxy Tab 7.7 (high end tablet)
Samsung Galaxy Tab 8.9
Samsung Galaxy Tab 10.1

Dit zijn de oudere Samsung tablets. In de derde generatie Galaxy tablets brengt Samsung ook de Galaxy Tab 3 (7.0), de Galaxy Tab 3 (8.0) en de Galaxy Tab 3 (10.1) uit, die inmiddels in de Nederlandse winkels te koop zijn. Bekijk hier alle Samsung tablets.

Of bekijk het artikel: verschillen Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) vs. Samsung Galaxy Tab 3 (7.0).

Beeldscherm

Het beeldscherm van de Galaxy Tab 2 van Samsung heeft de standaard resolutie van 1024 bij 600 pixels. Deze resolutie is algemeen bij 7-inch tablets.

Hoewel de grotere 10-inch tablets momenteel populairder zijn bij het grote publiek, voornamelijk door een uitgebreider aanbod, is een 7-inch tablet ook uitstekend om mee te werken. Het formaat van een 10-inch tablet lijkt bijna dubbel zo groot dan dat van een 7-inch tablet. Het is dus goed om uit te zoeken wel formaat voor jou het meest ideaal is.

Galaxy Tab 2 hardware

De Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) beschikt over een 1 GHz dual-core processor. Welke processor gebruikt wordt in de Tab2 is nog niet bekend gemaakt door Samsung. Daarnaast heeft de Galaxy Tab 2 de beschikking over een 1 GB RAM geheugen.

Er komen twee varianten op de markt van de Galaxy Tab 2 (7.0). Deze tweede generatie Samsung tablet beschikt over 8 GB geheugen. Daarnaast kun je kiezen uit de WiFi versie en een 3G versie, welke wat duurder zal zijn. De actuele prijzen vind je in het desbetreffende tabblad.

Het geheugen is overigens eenvoudig uit te breiden door middel van een microSD kaart die je zelf kunt plaatsen. Hierdoor kun je tot 32 GB extra aan geheugen plaatsen. Ook is deze methode ideaal om bestanden te plaatsen op je tablet, of vice versa.

De Galaxy Tab 2 beschikt over WiFi, Bluetooth 3.0 en optioneel over 3G (HSDPA+).

Camera’s

Aan boord bevindt zich een frontcam met VGA-kwaliteit. De camera aan de achterzijde, waar je zowel foto’s als video’s mee kunt schieten, beschikt over een resolutie van 3,0 megapixels. De Galaxy Tab 2 7.0 heeft geen LED-flitser.

Galaxy Tab 2 software

Standaard wordt de Galaxy Tab 2 van Samsung geleverd met Android 4.0, oftewel Ice Cream Sandwich (ICS). Daar overheen heeft Samsung een eigen interface ontwikkeld, genaam TouchWiz.

Inmiddels heeft Samsung bekend gemaakt dat het deze tablet-pc een software update naar Android 4.1 (Jelly Bean) zal gaan geven. De software update naar Android 4.1 Jelly Bean wordt vanaf begin januari 2013 uitgerold in Nederland. Lees hier alles over Android 4.1.

UPDATE augustus 2013 - Samsung heeft inmiddels ook de Android 4.2 update voor deze tablet uitgerold. Een Nederlandse uitrol is op dit moment nog niet bekend gemaakt en kan nog enkele maanden op zich laten wachten.

Tab 2 prijs & beschikbaarheid

De Samsung Galaxy Tab 2 zal in maart in het Verenigd Koninkrijk uitgebracht worden. Daarna zal deze nieuwste 7-inch Samsung tablet ook in Nederland te koop zijn. Prijzen vind je, bij beschikbaarheid van officiële verkoopkanalen, in het tabblad ‘prijzen’. De adviesprijs is 299 euro voor de WiFi variant van de Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) en 399 euro voor de 3G Samsung Galaxy Tab 2 (7.0).

De Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) is inmiddels te koop. Alle actuele prijzen en de beschikbaarheid vind je hier.

Galaxy Tab 2 7.0 review

Bekijk hier de Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) review van TabletGuide.nl.

Foto’s

Heb je nog vragen en/of klachten over de Samsung Galaxy Tab 2 (7.0)? Laat het dan weten in de reacties of schrijf je mening in een review.

95 reacties

 1. Hallo, Ik heb een galaxy TAB 2(7.0) gekocht, en mijn vraag is is hier een gebruiks
  aanwezing voor beschikbaar. Ik ben 71 jaar en zou weten hoe het een ander werkt.
  Want ik begrijp het niet allemaal.
  Vriendelijke groeten A.Wolswijk [adres verwijderd vanwege privacy]

 2. zit er in de samsung tablet 2 7inch Zonder 3G (met een prijs vam ca 250 euro) een gps, dus met satelitenontvanger? De een zegt: het is agps, de ander zegt: het is wel gps. Ik wil gps, die zonder gebruik van wifi, posities geeft.

  • Hallo J. Smits,

   Ik heb vandaag een Galaxy Tab 2 7.0 gekocht zonder 3G en in de instellingen kom ik een GPS tegen. Het ziet er naar uit dat er een volledige GPS ontvanger in zit die zonder WiFi kan werken.

   • De A in A-GPS betekent ‘Assisted’ GPS. Het gebruikelijke GPS-signaal wordt ondersteund door de eventuele aanwezigheid van een locatie-signaal van mobiele telefoniemasten. Het is een ondersteuning zodat GPS wat sneller werkt, maar een mobiele dataverbinding is geen vereiste.

 3. Graag uw mening: ben op zoek naar een 7″ tablet waar ik mee wil navigeren in de auto, foto’s & film wil kijken, internetten en af en toe een verslagje typen. Ik twijfel tussen de Samsung tab 2 7 en de (hopelijk) opkomende Google Nexus 7. Zou ik met de Samsung uit de voeten kunnen? Waarschijnlijk zal de Nexus sterk binnen de Google play omgeving (moeten) werken? Alvast bedankt. M.v.g. J. Smits

  • Hallo J. Smits,

   Beide tablets kunnen wat je wilt. Navigeren, fots en films kijken plus internetten zijn basis functionaliteiten van bijna alle uitgebrachte tablets.

   Qua navigeren is een kanttekening op zijn plaats, als je met Google maps wilt gaan navigeren (wat prima werkt) is een tablet met 3G noodzakelijk omdat deze gratis software afhankelijk is van een internet verbinding. En dan is navigeren in het buitenland ook (nog) geen optie i.v.m. de hoge prijzen voor data verkeer. Mijn advies is, koop een pakket zoals Navigon want dat werkt perfect. Zelf gebruik ik zo’n oplossing (met een iPhone 4s) op de motor en in de auto.

   De Samsung Galaxy tab 2 7.0 gebruik ik voor de andere zaken zoals foto’s, film kijken, e-mail e.d.

   Groeten Ruud.

 4. Ik heb een samsung tab 2 7.0 wifi only en wil graag de OS kijken, kan iemand mij helpen om de livestream op gang te krijgen?

  dank

 5. Ik heb ook sinds gisteren de samsung galaxy tab. 3G. nu dacht ik dus dat je ook kon internetten met een telefoon abonnement met internet. maar dit werkt dus niet kan alleen via wifi.. Klopt dit of doe ik iets verkeerd?
  Heb m juist gekocht omdat je er mee kan bellen en dacht dus ook internetten met je sim kaart..
  Anders heb ik er niks aan

 6. Weet iemand als het mogelijk is je foto’s van een geheugen kaartje op de samsung tab 2 te krijgen?????? Via een adaptor????? Is er een usb aansluiting???

 7. heb zojuist deze tablet aangeschaft voor sommige spellen op hyves en spelpunt moet ik een adobe flashplayer installeren maar als ik in de apps adobe download pakt tie geen flashplayer, graag Uw advies(makkelijke manie ben een leek he)

 8. Kan ik de Samsung Galaxy Tab 2 (7 inch) aansluiten op een Beamer en zo PPT-presentaties met embedded video’s afspelen? Ik doe het nu via de Laptop, maar zou graag wat minder gesleep willen … ;-)
  Graag jullie ervaringen!

 9. Over GPS met een tablet. Al die herrie daarrond en nergens geen duidelijk antwoord te vinden, ook niet bij de verkopers. Is dat nu echt zo moeilijk ? Wie kan hier een duidelijk antwoord op geven. De vraag is heel simpel : kan men met een tablet satellietnavigatie gebruiken zoals men dat doet met een gewoon GPS-toestel dat bijvoorbeeld draait op tomtom, zonder constant te zijn verbonden met de provider via G3. De vraag is dus simpel : kan het of kan het niet ? Al de andere omstandige uitleg dat het wel kan via de seinpalen van de GSM is overbodig, want dat kan onmogelijk juist werken.

  • Hallo Georges,

   Dat kan. De enige voorwaarde is dat je navigatie pakket zoals bv. TomTom of Navigon geen internet verbinding nodig hebben. In het geval van deze beide genoemde pakketten is dat het geval. Je kan dus gewoon met de Galaxy Tab 7 2 navigeren zonder verbinding te hebben met internet via G3 of WiFi. (ik doe hetzelfde met de iPad 2 zonder G3 en Navigon op de motor)

   Veel plezier.

 10. Mijn vader wil met zijn Tab 2 graag QR-codes scannen, maar de camera stelt niet scherp in de verschillende QR-apps die we gedownload hebben. Heeft iemand een idee hoe we dit wel voor elkaar kunnen krijgen?

 11. Kan je met deze galaxy tab 2 7.0 gebruik maken van skype?

 12. Hallo,

  Ik ben op zoek naar een tablet waarmee ik presentaties kan houden op een beamer. Mijn voorkeur gaat uit naar de tab 2 7.0 omdat die klein en redelijk geprijst is: behalve dat ik powerpoint presentaties op een beamer moet kunnen geven heb ik verder geen wensen.

  Ik sjouw nu steeds een zware laptop met me mee. Mijn laptop sluit ik dan met een vga kabel aan op de beamer, maar ik kan voor de tab 2 7.0 niet zoiets vinden. Ik ben gaan kijken of er een tussenstukje bestaat om tussen het usbkabeltje van samsung en de vga kabel van de beamer te zetten, maar dat kan ik niet vinden. Ik weet wel dat zoiets bestaat, een collega van me heeft een tussenstukje voor zijn blackberry. Weet iemand welk kabeltje ik zou moeten kopen om met de 7.0 presentaties op de beamer (middels vga) te krijgen?

  Alvast bedankt!

 13. Ik heb een samsung tablet 7.0. Nu moet deze volgens de specificaties 8 GB geheugen hebben. Ik heb deze op de pc aangesloten middels usb en daar geeft ie aan dat ik maar een max. capaciteit heb van 4.39 GB. Waar zijn de ander GB-tjes gebleven?

 14. Beste mensen,

  Ben inmiddels ook in het bezit van een 7.0 p3110. 8gb is volgende specificaties de interne geheugen, echer via diverse apps staat er max 4,59GB, hoe zou dit kunnen? waar is de rest? dit geldt ook voor de ram, zou moeten zijn 1 gb, is 800mb ofzo.
  Ander probleem is apps (die mogelijk zijn) verplaatsen naar SD, is ook niet mogelijk… tips hiervoor…? alvast bedankt.

 15. Zit er op deze samsung tab 2 7.0 adobe flash player? Of dient deze nog geinstalleerd te worden? Zo ja, hoe doe je dat? Alvast bedankt voor jullie evt. reacties.

  • Op alle Android tablets tot en met Android 4.0 van Samsung is Flash voorgeïnstalleerd. Daarna niet meer. Via een omweg is het mogelijk om een oudere versie van Flash te installeren op Android 4.1 tablets en hoger (zoek even via het venster rechtsboven voor een how to handleiding). Maar besef wel dat Adobe de Flash ondersteuning is gestopt in 2012. Updates (verbeteringen en beveiliging) zullen dan ook niet meer verschijnen. Flash voor mobiele apparaten zal dus snel een einde krijgen. Maar het is nog wel beschikbaar :-)

 16. Ik vraag me af of er een webcam op de samsung galaxy 2 tablet 7.0 inch zit en hor die werkt gr

 17. Ik heb hetzelfde probleem als John en Selim. Hoe kan het dat er intern geheugen 8gb als specificatie wordt vermeld en bij de opslag - apparaatgeheugen, de totale ruimte van de tablet 4.49 gb bedraagt (& bij koppeling met computer geeft deze zelfs bij eigenschappen weer dat er maar 4.39 GB op de tab zit).

  Hoe kan dit?! Hoor graag van iemand die hier een antwoord op heeft

  John
  16 februari 2013 om 18:24 uur
  Ik heb een samsung tablet 7.0. Nu moet deze volgens de specificaties 8 GB geheugen hebben. Ik heb deze op de pc aangesloten middels usb en daar geeft ie aan dat ik maar een max. capaciteit heb van 4.39 GB. Waar zijn de ander GB-tjes gebleven?

  0
  Beantwoorden

  Selim
  22 februari 2013 om 19:44 uur
  Beste mensen,

  Ben inmiddels ook in het bezit van een 7.0 p3110. 8gb is volgende specificaties de interne geheugen, echer via diverse apps staat er max 4,59GB, hoe zou dit kunnen? waar is de rest? dit geldt ook voor de ram, zou moeten zijn 1 gb, is 800mb ofzo.
  Ander probleem is apps (die mogelijk zijn) verplaatsen naar SD, is ook niet mogelijk… tips hiervoor…? alvast bedankt.

  0
  Beantwoorden

 18. Hij heeft geen flits op de achterkant dat is fout

 19. Kun je ook boeken op deze tablet zetten???

 20. Kan ik op mijn Samsung Galaxy 2 7.0 emailen met Outlook?

 21. Ik dacht op vakantie mijn simkaart in de tablet te kunnen bellen maar ik zie nergens toegang voor een simkaart… ik zou er toch echt mee moeten kunnen bellen… help!

  Samsung galaxy tab 2 7.0 …
  Dank alvast voor een reactie.

  Annabel

 22. hoe kan ik een nieuw wachtwword invoeren,internet doet het in eens niet meer.

  • Verbreek de verbinding met je WiFi netwerk een keer en probeer daarna opnieuw te verbinden. Dan moet je opnieuw je wachtwoord invoeren.

   Een andere mogelijkheid is lang drukken op het WiFi netwerk dat je ziet. Bij sommige tablets en Android-versies kun je dan de eigenschappen aanpassen, waaronder het wachtwoord.

 23. Net een nieuw tab 2 ontvangen via webwinkel mediamarkt helemaal blij…..helaas weer start steeds opnieuw op….? Ook als ik even bezig ben Nu even gegoogeld en gelezen dat dit veel voorkomt opnieuw opgeladen alles gereset maar probleem blijft wat moet ik doen.?? Plz help

 24. Ik wil een samsung tablet van de markplaats kopen maar waar moet ik op letten om te kijken of het echt of nep is ?

 25. Sinds de laatste updates deze maand op mijn Samsung tablet galaxy tab2 7.0 heb ik last van een crashende Touchwiz start. Heel vervelend want ik kan veel dingen niet meer in de prullenbak vegen (bij rolmenu verwijderen werkt vaak ook niet) Hebben meer mensen dat?
  En Iemand een oplossing?

 26. Wil voor kleindochter een tablet, waar zij ook school reken en taal programma’s op kan draaien. Moet 7 inch zijn.
  Ze zal hem zeker 3 jaar gebruiken.
  Dacht aan Samsung galaxy tab 2.0, wie heeft ervaring?
  Kun je een slot op website’s zetten.

 27. hoi,

  mijn geheugen van mijn card raakt stilaan vol en ik zou er graag enkele vooraf ingestelde standaard apps uitgooien, iemand één idee hoe ik dit doe?

 28. Mijn dochter heeft de tab 2 gekocht maar nu wil de batterij niet meer opladen …
  Kan de batterij niet goed zitten of is het misschien wat anders ?? ?..

 29. Hoi,

  Mijn moeder heeft samsung galaxy tab 2 7.0 Erg mooi apparaat. Alleen heeft ze nu niet veel geheugen en ze heeft er een sd kaart in. Maar we Weten niet hoe je die apps er op moet zetten op de sd kaart dus.
  Hopelijk weet ik het binnenkort. Door 1 van jullie.

  Doei, Maud maud

  • Via instelling. Apps. Betreffende app kiezen. Dan hebt u in de lijst de mogelijkheid om te verplaatsen naar de SD kaart. Succes.

   • Of met een ‘app naar sd’ applicatie. Dan kun je ze allemaal automatisch overzetten! Erg handig :-)

    • hoe zet ik die app’s naar sd kaart lukt me niet nergens zie ik staan overzetten of iets dergelijks heb alles 10x overlezen maar ik vind het echt niet dit irriteert me verscrhikkelijk alles al 10 overlezen maar
     nergens sta het hoe of waar heb zelfs app er voor gedownd maar niks pff help me aub

    • hoe zet ik die app’s naar sd kaart lukt me niet nergens zie ik staan overzetten of iets dergelijks heb alles 10x overlezen maar ik vind het echt niet dit irriteert me verscrhikkelijk alles al 10 overlezen maar
     nergens sta het hoe of waar heb zelfs app er voor gedownd maar niks pff help me aub is me 1x hier hoor heb niks gevraagt

   • maar ik kan dit namelijk niet vinden heb al van alles geprobeerd, sta nergens als betere uitleg\

 30. Trotse bezitster van Samsung galaxy tablet 2 maar werkt niet meer. Kan tablet niet meer opzetten of er komt melding dat applicatie Touchwiz-start niet reageert. Tablet is pas 2 maanden jong…

 31. Hoe verander ik de standaardtaal (Spaans) in Nederlands?

  • In het Nederlands is dit bij Instellingen > Taal en Invoer.

   Als ik Google Translater erbij haal wordt dit (waarschijnlijk) zoiets als ‘lenguaje y de entrada’

   Je kunt het ook herkennen aan het logo, dat is vaak (afhankelijk van de Android versie en het tablet merk & type) vormgegeven als een toets van een toetsenbord met het karakter ‘a’ erop.

   Succes!

 32. Hallo,
  Tab2 7.0 aangeschaft maar hoe krijg ik de klok, battrij indicator en intern.verbind. tekentjes die nu bovenin rechts op een systeembalk staan (!!!) naar de onderste systeembalk waar de overige tekentjes staan.
  Bvd
  Canonn

  • De wekker krijg je vaak pas bij de notificaties als je er een instelt.

   Via de instellingen kun je ergens aanvinken dat je het percentage accu weer permanent in beeld krijgt.

 33. hallo,
  ik heb de samsung tab 2 gekocht en ik had tot nu toe geen problemen. Echter nu is mijn hele mp3 van mijn tablet af (zonder dat ik iets gedaan heb). Hij staat ook niet meer tussen mijn applicaties. Kan iemand mij helpenn?

  • Gewoon een nieuwe MP3 app downloaden? Er zijn er genoeg! Of kijk goed in de lijst met apps. Misschien zijn naam en logo gewijzigd na een app update…

 34. Hallo!
  Ik ben opzoek naar een tablet om mee te nemen op reis voor blogs en skype, maar ik kom er maar niet achter of je met deze 7.0 ook kan skypen? Ik heb gezocht op google, maar volgens mij heb ik dan de 10.1 nodig?

  Alvast bedankt voor je antw :)
  Charlie

 35. ik heb net een update van samsung gekregen, maar nu kan ik mijn foto’s niet meer openen.ik krijg iedere keer android is gestopt als waarschuwing.
  en nu?
  terugzetten is geen optie, dan ben ik alle foto’s kwijt.
  andere oplossing?

  alex

  • in de Play Store zijn genoeg apps te vinden om foto’s te openen en weer te geven. Zoek op ‘gallery’ of ‘foto’ en je krijgt tientallen opties.

   Android valt na een software update niet terug te zetten naar een eerdere versie, trouwens. Dat zal het probleem dus waarschijnlijk niet verhelpen. Bij een reset van een Android toestel zal alles weer schoon opgeleverd worden maar wel in de laatste Android versie die je hebt gedownload.

 36. Kan ik op mijn Galaxy Tab2 ook mobiel internet aansluiten via Sim kaart?

 37. Ik kan buitenshuis nergens wifi pakken zelfs niet met code, enig idee hoe dat kan

 38. extern geheugen (micro sd-kaart) is niet te gebruiken.
  Zie: http://skp.samsungcsportal.com/integrated/popup/FaqDetailPop

 39. Kan je ook zonder wifi op internet of moet je daar eerst wat voor kopen ?

  • Als jij een samsung tablet met alleen wifi koopt kan jij alleen via wifi op internet komen. Koop jij degene met 3G, kan je via een speciale simkaart (even vragen bij de winkel waar je hem koopt) op 3G internet, en dus overal internetten.

 40. Hallo,

  Mijn tablet geeft aan geheugen bijna vol ik heb heel veel spellen gewist maar hij blijft het aangeven is er ergens nog een prullebak waar die spellen naar toe zijn gegaan en dat ik de prullebak ook moet legen???

  en waar kan ik een sd kaart kopen die erin past ?

 41. Kan je er ook mee whatsappen?

 42. Hoe kan ik foto’s van samsung galaxy tab 2 overzetten op pc?

 43. Hoi! Ik heb een samsung galaxy 2 7.0. Ik kreeg het advies om alles programma’s het usage te verwijderen. toen ik dit deed bij settings, kreeg ik ineens zwart scherm. Het gaat nu aan, maar niet verder dan een samsung logo? Wat moet ik doen?

 44. Ik heb nu al bijna 2 jaar mijn samsung tab 2 7.0 en kan opeens nergens geen filmpjes meer bekijken, ook niet via apps. hoe kan dat? Heeft het met geheugen te maken?

 45. Ik heb een samsung tablet galaxy 2,7 Heb email geïnstalleerd. Ik ontvang alle emails nu zowel op computer als op tablet. Als ik echter mails verwijder op mijn tablet komen ze bij de volgende synchronisatie toch weer allemaal in mijn inbox. Daar zitten nu inmiddels honderden emails in. Hoe krijg ik die definitief weg zonder dat ze terugkomen?

 46. Simkaartslot is kapot, waar kan ik dat laten maken en wat kost dat. ? GRTS

 47. Er zit dus geen flits op de Samsung Galaxy Tab2 7.0 en ik vind de kwaliteit van de foto’s niet zo best. Nu zit er wel een instelling “Belichtingswaarde” op, die gaat van -2 tot +2. Die werkt dus prima met de frontcamera (portret) maar ik zie eigenlijk geen enkel verschil als ik gewone foto’s wil maken met de tablet en die belichtingswaarde instelling op +2 zet. Vooral als het wat donker is, en dan juist wil je die gebruiken toch!
  Hebben meer mensen dit of zou dit een fout zijn in mijn tablet?

 48. Ik heb pas een galaxy 2 tab over genomen en nou wil ik foto’s die wij gemaakt hebben op de tab zetten (voorheen op me telefoon) maar hij kan ze gewoon niet lezen het is gewoon een jpeg bestand niks mis mee op de pc laptop en telefoon doen ze het gewoon alleen op de tab niet is hier een oplossing voor of wat kan ik hieraan doen?

 49. ik heb een samsung tablet 2 (7) hoe kan ik foto’s verwijderen uit Gallery - auto backup

 50. Hoe krijg ik het voor elkaar dat de sd kaart wel gebruikt kan worden om bestanden over te zetten.
  ik zie nl wel dat de sd kaart er is en opslagruimte heeft maar kan niet via mijn apps kiezen om ze op de sd kaart te zetten. Wie kan mij helpen wat moet ik doen zodat ik dit wle kan gebruiken.
  app2sd en andere devices zien de kaart niet. Graag hulp.

 51. Gezien het feit dat niemand reageert op de sd kaart vragen. Men kan alleen apps naar sd kaart verplaatsen als de tabletten geroot is.Dit is echter voor een leek vrij lastig.Ik probeer dit uit te zoeken.Daarna kan je via de app link 2 sd de apps verplaatsen naar sd kaart.

 52. Ik heb sinds anderhalf jaar een Samsung Galaxy tab 2, tot vandaag naar grote tevredenheid.
  Nu laadt de batterij opeens niet meer op, maar ontlaadt zichzelf verder.
  Hoe komt dat? Kan ik dit zelf verhelpen of is de batterij stuk?
  Alvast mijn dank voor uw reactie.

 53. Ik heb een tablet galaxy2 7.0 en die geeft al 2 weken aan dat het geheugen vol is,
  heb reeds alles verwijderd, doch blijft steeds dezelfde melding naar boven komen.
  Alle foto’s en filpmjes en excterne sd kaart verplaatst naar pc.
  Kan iemand mij helpen dit euvel op te lossen aub ?
  Alvast van harte bedankt

 54. Tab 7 Inc valt constant uit wat kan ik hier aan doen tab is 1 maand oud

 55. Ik heb een tablet galaxy2 7.0
  Ik kan geen foto’s van af mijn camera op tablet krijgen
  hij zie hem niet, heb samsung connectie kit
  als ik los sd kaart van camera in con kit stopziet hij hem wel
  maar kan ze niet verplaatsen naar tablet
  wat kan het probleem zijn
  alvast bedankt

 56. Ik vroeg me af of je de samsung galaxy tab 2 7.0 met 2 apparaten tegelijk kunt verbinden met bluetooth, namelijk een muis en een keyboard?

  En kan ik gewoon een random bluetooth-muis aanschaffen of zijn dat speciale muizen?

  Ik hoor het graag!

  • Een Bluetooth toetsenbord is zonder meer mogelijk. Een Bluetooth muis niet. Deze werken namelijk vaak door middel van een USB-plugje (die het Bluetooth signaal naar en van de muis verzend en ontvangt) welke je in de computer (of in dit geval de tablet) moet steken.

   Dit is alleen mogelijk indien:
   1) de tablet USB OTG of USB host-ondersteunt, én
   2) je een verloopkabel hebt van microUSB (male) naar USB (female)

   Een Bluetooth toetsenbord maakt geen gebruik van een USB-plug en kan hierdoor direct worden aangesloten op het apparaat.

 57. ik zou graag een beschrijving hiervan hebben, het lukt me niet zo erg b.v.d.

 58. Beste, ik heb net een bluetooth toestenbord van Belkin gekocht en dat bevalt me prima, maar ik vraag me af of ik het klavier dat op het scherm verschijnt kan uitschakelen? telkens ik een venster aanduid waar ik tekst moet invullen, verschijnt dit toetsenbord op mijn scherm waardoor de helft van het scherm ingenomen wordt en dat is nu net wat ik wilde vermijden. ik merk ook dat de symbooltjes die op het nieuwe externe toetsenbord op de toetsjes staan niet geheel overeenkomen met wat er op het scherm verschijnt. Iemand hier ervaring mee of een oplossing voor?
  thx Simon

 59. hallo ik heb een tab 2 7.0 die niet meer aangaat hij sprong in eens uit en hij wilt niet meer aangaan en ik heb hem al 2 uurtjes in de lader en als nog wilt die niet aangaan kan iemand me helpen ?????

 60. Over mijn Samsung Tab2 7inch. De kwaliteit van de foto’s van de camera op de achterkant is echt slecht. Ook als ik de “Belichtingswaarde” hoog instel. Die functie werkt wel prima bij de frontcamera, maar ik zie geen enkel verschil als ik foto’s maak met de achter-camera. Als ik niet echt in het volle licht sta, is foto’s maken helemaal waardeloos. Hebben meer mensen dit, of zou dit een fout zijn in mijn tablet?

 61. Wanneer ik mijn tablet inschakel start hij op. Na de nodige pincodes ingevoerd te hebben komt het beeldscherm. Echter na plm. 20 seconden herstart hij. Dit gebeurt constant. heeft iemand hier ervaring mee en zo ja….wat is de oplossing?
  Ik hoor graag a.s.a.p.
  Bij voorbaat dank.

  • Mogelijk blijft per ongeluk de aan/uit-knop vastzitten in de ingedrukte stand. Dit hebben we vaker gehoord bij bezoekers van deze tablet-website. Met een pincet of een andere spitse accessoire kun je deze weer voorzichtig lospeuteren.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Opmerking: Je emailadres wordt niet gepubliceerd of gedeeld.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.