TabletGuide.nl

Toshiba Thrive

Met de Toshiba Thrive gaat het Japanse bedrijf een nieuwe poging wagen om de tablet-wereld te veroveren. Na veel gedoe over de naamgeving van deze Toshiba-tablet is het toch de Thrive geworden. Maar daar gaat het natuurlijk niet om. Wat heeft deze 10-inch Android 3.0-tablet ons te bieden? Na het lezen van dit artikel weet je het precies! Onder aan deze pagina’s vind je enkele foto’s van de Thrive. Als deze tablet te koop is in Nederland, dan vind je daar ook alle prijzen van deze Toshiba tablet.

Heb je zelf de Toshiba Thrive in bezit? En wil je je mening delen over deze tablet met anderen? Maak dan je persoonlijke review. Dat kan onderaan deze pagina.

Design Toshiba Thrive

Wat direct opvalt aan de Thrive is de geribbelde achterkant. Voor zover wij het weten is er tot nu toe geen enkele tablet verschenen die zo’n geribbelde structuur heeft aan de achterkant. Daarnaast is deze Toshiba tablet wat aan de grote en dikkere kant. Maar dat mag de pret niet drukken.

Beeldscherm

Het beeldscherm van de Toshiba Thrive heeft een diagonaal formaat van 10,1 inch en heeft een resolutie van 1280 bij 800 pixels. Het LED-scherm kan meerdere vingeraanrakingen tegelijk herkennen. Ook wordt een zogenaamde gesture van de vingers zeer goed herkent vanwege het capacitieve scherm.

Specificaties Toshiba Thrive

Net als vele andere tablets die media 2011 op de markt verschijnen beschikt de Thrive tablet over een dual-core processor van nVidia, namelijk de Tegra 2, met een omgerekende kloksnelheid van 1000 MHz. Ook het 1 GB RAM geheugen is tegenwoordig standaard in de markt van Honeycomb tablets. Daarnaast beschikt deze tablet over minimaal 8 GB aan geheugen. Er komen waarschijnlijk ook andere modellen op de markt met een geheugen tot 32 GB. Als je zelf een SD-kaart bij deze tablet aanschaft dan kun je het geheugen uitbreiden.

De draadloze verbindingen op de Thrive tablet bestaan uit Bluetooth 3.0 + HS en WiFi 802.11 b/g/n. De Toshiba Thrive beschikt niet over een simkaart slot voor mobiel internet. Volgens veel tablet-liefhebbers is dit een gemiste kans.

Daarnaast beschikt deze tablet-pc over een volledige HDMI-poort (met 720p playback mogelijkheid), een miniUSB-poort en een poort om de tablet aan te sluiten op een apart aan te schaffen docking station.

Camera’s

Deze tablet van Toshiba bevat een 2,0 megapixel frontcam en een 5,0 megapixel camera aan de achterzijde. De camera kan video’s opnemen tot 720p video-kwaliteit.

Prijs en beschikbaarheid

De Toshiba Thrive zal vanaf juli in de Nederlandse winkels te koop zijn. De prijs is nog iet bekend maar zal ergens tussen de 400 en 500 euro liggen.

Foto’s Toshiba Thrive

Reviews van de Toshiba Thrive.


Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review
* Verplicht veld

Prijzen Toshiba Thrive



De Toshiba Thrive wordt momenteel niet in Nederland verkocht.

Weet je een winkel waar je deze tablet (online) kunt kopen? Stuur ons jouw tip!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


*