Samsung Galaxy Note 10.1 (2012) ontvangt spoedig KitKat update

2

De Samsung Galaxy Note 10.1 uit 2012, die luistert naar typenummer N8000, krijgt op zeer korte termijn een update naar Android 4.4 KitKat. De langverwachte update wordt op dit moment in Duitsland uitgerold, zo meldt AndroidWorld. Als onze oosterburen hem al kunnen installeren, dan zullen Nederland en België waarschijnlijk spoedig volgen.

De kans is groot dat deze update de laatste zal zijn voor de inmiddels twee jaar oude Note. In 2012 was de N8000 de eerste tablet in de Note-serie, ontwikkeld naar aanleiding van het grote succes van de Galaxy Note phablets. Gebruikers van de tablet zullen na de KitKat update een soepeler werkend besturingssysteem in handen hebben, met hier en daar een aantal visuele en technische wijzigingen.

De update heeft versienummer N8000XXUDNE4 gekregen en deze zal zich spoedig vanzelf op je tablet melden. Mocht je niet kunnen wachten dan is de update ook zelf te downloaden.

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

2 reacties

Reageer