Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Nieuws
19 juli 2012
Bron: Yarvik

Software update naar Android 4.0.4 voor Yarvik TAB460, TAB461, TAB464, TAB467 en TAB468

Yarvik zit niet stil. Niet met het produceren van nieuwe tablets en niet met het updaten van haar bestaande tablet-assortiment. Enkele 9,7-inch en enkele 10,1-inch modellen van Yarvik krijgen namelijk een update naar Android 4.0, of een nieuwe versie van Android 4.0. De Yarvik TAB460 zal worden geüpdate van Android 2.3 naar Android 4.0.4. De Yarvik TAB461TAB464, TAB467 en de TAB468 zullen een nieuwe versie krijgen van Ice Cream Sandwich, welke hetzelfde is namelijk Android 4.0.4. Na de break vind je de nieuwe features en andere wijzigingen die deze software update met zich meebrengt. Één ding kunnen we alvast verklappen: maak je maar op voor de Google Play Store!

Dit zijn de wijzigingen van de nieuwe Android versie voor bovenstaande Yarvik tablets:


  • Verbetering stabiliteit;
  • Verbeterde camera software;
  • Soepelere schermrotatie;
  • Verbeterde WiFi (stabiliteit en herverbinding-verbeteringen);
  • Toevoeging: Play Store (!);
  • Update applicaties (ES File Explorer, FBReader E-Reader, MobiSoft Office Suite);
  • Geüpdate versie van de handleiding.

De software update naar Android 4.0.4 gaat helaas niet automatisch via een draadloze verbinding met de Yarvik servers. Je dient de tablet te koppelen met een pc met Windows XP, Windows Vista of Windows 7. Alle instructies staan in een handleiding. We raden je aan om de handleiding grondig door te nemen voordat je met de update van de Yarvik tablet start. Let ook goed op het versienummer van je tablet.

Vind hier de handleidingen (nu nog alleen in het Engels), de driver en de nieuwe firmware voor jouw Yarvik tablet.

Yarvik TAB465 GoTab Exxa & TAB467 GoTab Zetta

vanaf € 174.90
  • Schermdiagonaal 9.7 inch
  • Besturingssysteem Android 4
  • Schermresolutie 1024 x 768
  • Afmetingen 244 x 191 x 10 mm
  • Processor Cortex A8
  • Gewicht 655
  • Opslagruimte 8 GB /
  • Introductiedatum februari 2012
Alle specificaties >
Gemiddelde beoordeling na 1 gebruikersreviews:
8
Goed Mogelijkheden Goed Scherm Goed Batterij Redelijk Gebruiksgemak Goed Opslagruimte Briljant Vorm Goed Mobiliteit Goed Duurzaamheid
Lees de reviews > Schrijf een review

Auteur: Leon Veraa

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Na zijn studie is hij gaan werken bij de online afdeling van een van de grootste mobiele operators van Nederland als ... Lees meer

5 reacties

  1. Wie heeft de update naar 4.0.4 al succesvol kunnen uitvoeren ? bij mij (TAB 468) blijft ie hangen zodra je op pagina 7 van de handleiding heel even de usb stekker aan de kant van de tab opnieuw moet aansluiten. Het apparaat zou dan met de melding moeten komen om definitief te gaan formatteren en installeren, maar ipv daarvan blijft de zandloper draaien op de applicatie. Je kunt het programma (win 7 32 bit) daarna niet meer fatsoenlijk afsluiten (of met task manager) en rest dan alleen nog een reboot van de computer. Iemand ideeën ?

    • ook probleem gehad na image koppelen en usb stekker eruit halen en weer meteen erin doen. er gebeurde niets maar toen wij het vandaag op windows vista computers probeerden (ipv windows xp) werkte het opeens wel en nu is de update gedraaid!

  2. Had hetzelfde probleem met een TAB464. Op diverse computers met verschillende OS’s geprobeerd te upgraden zonder succes. Uiteindelijk werkte het nadat ik de tablet via de settings recovered had en de SD card verwijderd zodat alles schoon was.
    Hopelijk werkt dit ook bij anderen!

    succes!

  3. Ik kan de handleiding niet vinden voor het updaten van mijn yarvic tab 468 wie kan mij hier bij helpen ?

  4. Helaas is de website van Yarvik helemaal gewijzigd. De links naar de handleidingen en updates werken niet meer. Op dit moment kan ik ze ook niet terugvinden.

    Het stond allemaal op deze pagina maar zo te zien is veel support informatie verdwenen: http://www.yarvik.com/en/faq/

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.