AndroidNieuws iOSNieuws WindowsNieuws Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl
8 januari 2012

Tips voor Polaroid tablet bezitters van de Kijkshop

Sinds deze week krijgen we verschillende vragen van bezitters van Polaroid tablets, die momenteel te koop zijn bij de Kijkshop. Momenteel heeft de Kijkshop 3 tablets in haar assortiment: de 7-inch MPCS700 Polaroid tablet, de 10-inch MPC1000 Polaroid tablet en de 7-inch CTP810 Cresta tablet. In dit artikel zullen we kort ingaan op de mogelijkheden van deze goedkope Kijkshop tablets. Wat kun je er mee en wat kun je juist niet verwachten? Daarnaast geven we enkele tips die voortkomen uit de meeste vragen die gesteld zijn. Hoe kun je applicaties installeren op de Kijkshop tablet? En hoe kopieer je bestanden van de tablet naar een ander apparaat, en andersom?

Wat kun je verwachten? En wat niet?

Als je een budget tablet koopt bij de Kijkshop, of ergens anders, besef dan goed dat je geen premium tablet in huis haalt. Verwacht geen iPad of super-tablet van ASUS of Samsung. Over het algemeen kun je bepaalde standaard taken prima uitvoeren met een goedkope tablet. Het surfen over internet, lezen van boeken, luisteren van muziek en het bekijken van video’s is veelal mogelijk op een budget tablet. Ook kun je zonder problemen simpele apps gebruiken of games spelen die niet te zwaar belastend zijn.


Android 2 is een besturingssysteem wat ontworpen is voor smartphones. Hierdoor is het systeem niet volledig geoptimaliseerd voor de grote tabletschermen waardoor je geen 100% optimale gebruikerservaring hebt. Dit levert echter geen problemen op voor het uitvoeren van de taken als hierboven omschreven.

De goedkope tablets hebben vaak meer problemen met het laden van websites met veel code, Flash en/of video. Daarnaast is het niet aan te raden om verschillende applicaties tegelijk te gebruiken omdat de tablet dan trager zal worden. Afhankelijk van de kwaliteit kan ook het beeldscherm tegenvallen. Resistieve schermen reageren slechter op je touch-bewegingen van je vingers dan capacitieve schermen.

Applicaties downloaden en installeren

Vaak hebben budget tablets niet de licentie van Google gekregen om gebruik te maken van de Android Market. Ook zijn Google applicaties, zoals Gmail, YouTube en Maps niet altijd geïnstalleerd.

Als je geen Android Market hebt dan kun je op alternatieve manieren applicaties downloaden en installeren. Een samenvatting van deze manieren vind je in het artikel: Applicaties installeren op een Android tablet zonder Android Market.

Documenten kopiëren van en naar de tablet

Er zijn verschillende mogelijkheden om bestanden op je tablet te krijgen. Als je bestanden zoals .apk files, e-books, muziek-bestanden of video’s op je tablet wilt zetten kun je deze mogelijkheden gebruiken:

  1. Via de meegeleverde USB-kabel
  2. Indien aanwezig: via een microSD kaart. Nieuwere computers hebben een microSD-poort, net als verschillende tablets. Je kunt bestanden van je pc op de microSD kaart plaatsen en deze kaart daarna plaatsen in de tablet.
  3. Via een cloud service zoals Dropbox. Dropbox is een online opslag mogelijkheid die je kunt benaderen via Internet, via een programma op je pc en via een Android applicatie. Je kunt je gratis aanmelden en je krijgt dan 2 GB gratis opslag. Plaats de bestanden in Dropbox, en na de automatische synchronisatie kun je de bestanden downloaden via de Dropbox app op je tablet.
Het is altijd handig om een file manager te downloaden voor Android. Een handige applicatie is Astro File Manager, waarmee je makkelijk al je bestanden op je Android tablet kunt beheren.

Handige links

Top 5 gratis e-reader apps voor Android
Review: 3 office apps voor Android tablets
PDF bestanden maken op je Android tablet
Televisie kijken op je tablet
Tips en trucs om je Android tablet kindvriendelijk te maken
Beveilig je Android tablet in 6 stappen

Andere budget tablets

Het aanbod van goedkope Android tablets is enorm. Onder andere de bedrijven Yarvik en Archos hebben een groot assortiment aan budget tablets met verschillende schermformaten en van verschillende kwaliteitsstandaarden. Bekijk meer informatie over de Yarvik tablets in dit artikel, of bekijk alle Yarvik en Archos tablets in de tablet vergelijker.

Meer informatie

Meer informatie over de tablets van de Kijkshop vind je op de Kijkshop website.

Auteur: Leon Veraa

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Na zijn studie is hij gaan werken bij de online afdeling van een van de grootste mobiele operators van Nederland als webanalist en online marketeer. Na enkele jaren besloot hij om voor zichzelf te gaan beginnen. Na een korte carriere als freelancer zet hij zich momenteel fulltime in voor eigen online projecten.

110 reacties

  1. De Cresta-tablet van de Kijkshop heeft Flash-ondersteuning. Betekent dit dat hierdoor ‘uitzending gemist’ goed te bekijken is?
    Heeft iemand een oordeel over de Cresta-tablet?
    De specificaties lijken mij redelijk goed voor € 99,-.

    • Hallo
      Ik heb gisteren de Cresta tablet gekocht van de kijkshop.
      En ik ben zeer tevreden het scherm reageert goed en je kan makkelijk met je vingers het scherm groter en kleiner maken dit gaat supersnel,je hebt o.a you tube,google maps en een android market.
      Downloaden gaat supersnel en het installeren ook.
      Ik ben er gisteren gelijk mee aan de slag gegaan, vandaag komt er een microsd kaart binnen van 32 gb dus dan ga ik apps downen.
      Al met al zeer tevreden met de Cresta.

  2. O ja
    En Arjen uitzendinggemist speelt perfect af,alleen moet je dan wel op de site voor de flash versie kiezen.

  3. Ik krijg met geen mogelijkheid Wordfeut op het apparaat. Weet iemand hoe dit moet

  4. hoi kan je het niet via de market installeren dan?

  5. hallo
    ik heb de tablet bij de kijkshop gekocht zie mijn andere berichten, en ik vind het een super tablet,maar ik krijg hem niet aangesloten op mijn pc.
    Hij zegt elke keer unknown device.
    Ik heb al overal gezocht voor drivers maar kan deze niet vinden.
    Ik heb Cresta al gebeld en die zeggen,ja mevrouw hij moet het gewoon doen en die zouden mij terug bellen maar ondertussen gebeurt er niets,heeft iemand een tip.
    Ik draai onder Windows 7 met service pack 1.
    Alvast bedankt.

    • Hallo Saskia,

      Ben geen computer-expert. Maar heb geen probleem om Cresta-tablet te koppelen aan laptop. Via USB-kabel aangesloten en laptop herkent ‘m. Duurt wel even voordat je tablet als verwisselbare schijf terugziet. Ik heb ook Windows 7.
      Ik val tot nu toe alleen maar van de ene verbazing in de andere. Wat een fantastische tablet is dit. Waarom zou je nog een Ipad kopen. Tablet is redelijk snel en batterijduur bij echt intensief gebruik ruim 4 uur. Toegang tot Android-market met ontelbare gratis apps, goed te gebruiken als E-reader, enz., enz..

      • Hoi arjen
        ik ben eruit hoor waarom de computer hem niet herkende, de usb kabel was bagger.
        Nu met een nieuw kabeltje geen enkel probleem.
        Bedankt voor je reactie,en inderdaad wat een super tablet voor dat geld.
        Groetjes Saskia

    • hallo saskia

      weet niet of je er al aan uit bent maar ik zat met het zelfde probleem.
      heb je al geprobeerd om in je menu settings,usb, en dan mass storage te aan vinken ?
      ik heb een polaroid en nu doet hij het wel .
      Vergeet hem niet terug te zetten als je met een usb stick wil weken .

  6. Hallo,

    ik overweeg ook om deze te halen vanwege de prijs/kwaliteit verhouding. Maar kan iemand mij vertellen of deze een beetje snel is met internet? Want voor school moet ik veel opzoeken en dan is een beetje snelheid wel gewenst.

    Gr. Lucas

  7. hallo allemaal,
    ik verkoop deze tablet`s zelf en zie ze bijna nooit terug.

    is een leuke ,goedkope oplossen ipv een Ipad
    ga er zelf ook 1 halen voor mn zoontje

  8. Mijn zoon heeft vandaag de polaroid 9.7 inch gekocht.
    Werkt prima, alleen na een tijd begint t display te flikkeren?
    En weet iemand of je voor deze tablet antivirus nodig hebt? En is er voor android een programma als advanced system care?

  9. als ik jullie was zou ik deze tablet niet kopen in het begin is hij goed en daarna blijft het beeld haken en wil die niet meer aan ik zou de cresta tablet kopen je kan er veel betere apps mee downloaden en het beeld is beter

  10. Als ik op mijn polaroid 9.7 tablet met Android (MID8610) kijg ik een melding als ik iets van Android download. Dit is: Er zijn geen Android-telefoons gekoppeld aan dit account. Meld u aan met een ander account. Dit krijg ik ook als ik de Astro file manager wil downloaden. Dus eigenlijk kan ik niets van Android erop krijgen. Ik heb speciaal een Android tablet gekocht voor een aantal apps. Heel erg jammer en erg teleurgesteld.

  11. Ik heb ook de cresta tablet gehaald van kijkshop…super ding! de computer herkend em…fijn touchscreen scherm ..ben er erg blij mee!

  12. hallo,
    ik wil graag een tablet kopen alleen ik wil graag weten hoe snel intrnet is weet iemand dat?

    mvg marjolein

  13. De Cresta echt een top ding waar je zowel alles mee kan!
    De wifi vind ik wat traak maar met de usb 3g dongle vliegt hij gewoon.
    Ik kan me ook niet bedenken waarom een galaxy tab of een ipad.
    Tevens staat er bij mij wel een android market en apk installer op!
    Ik zou zeggen niet twijfelen, gewoon kopen dat ding!!

  14. Mijn buren hebben allebei een Cresta tablet. Zelf heb ik een iPad, maar was verrast over de mogelijkhden en kwaliteit van deze super-goedkope Cresta. Alleen één probleem: toen ik een 4Gb micro SD kaartje in het micro-gleufje stopte, zat die muurvast en krijg ‘m er met geen 4 paarden meer uit. Hij zit er duidelijk ook te diep in en werkt ook niet. Wat is er fout gegaan en wat is de oplossing?? Wie mailt mij op ohkroth@gmail.com. Dank!!

  15. heb een polaroid 9.7, na precies 1 uur krijg ik al de melding dat ik moet opladen, is dit normaal??

  16. Ik heb gisteren ook de Cresta tablet gekocht en het is zeker een super tablet!
    Ik heb een Archos 7 Home Tablet gehad en dat was geen succes, die ging steeds stuk en het scherm reageerde heel slecht. En ook geen Google Android Market erop.
    Deze Cresta heeft wel de Google Android Market (tegenwoordig Google Play genoemd) en het werkt fantastisch. De PC herkende het meteen en alles werkt soepel.

    Ik heb wel een probleem:
    Bij het opstarten maakt ie een hard klingelend geluid en dat is heel irritant midden in de nacht als ik wil gaan lezen. Mijn partner wordt er wakker van.
    Hoe kan ik dit geluid uitzetten?

  17. Is het normaal dat angry birds op de polaroid tablet hapert???

  18. ik krijg de polaroid niet op de wifi aangesloten iemand een tip??

  19. Ik heb ook een polaroid tablet gekocht bij de kijkshop, bij de gebruiksaanwijzing staat er dat er ook een 3g-microcard in kan, maar ik heb me suf gezocht, en niet kunnen vinden waar deze dan in moet. Weet iemand waar ik deze moet plaatsen?

  20. Goedemiddag heb een vraagje heb gisteren een polaroid tablet gekocht die 9 .7 inch
    maar heb er een probleempje mee hij is super traag en op facebook kan ik bijna of geen spelletje doen duurt half uur wanneer het spelletje is opgestart en dan slaat hij op hol hahaha…Ik heb er nog geen sdkaart in kan dat het zijn….

  21. hallo kan iemand me vertellen of ikop mijn polaroid er ook een epub op kan insalleeren.
    en heb ik daar dan een sd kaartje voor nodig heb mijn boeken op usb staan maar krijg zo niet open.
    En hoe doe je dat dan?

    • Ik heb geen Polaroid tablet, maar op de meeste tabletten gaat het als volgt:

      Eerst moet je een goede e-reader app hebben (ik geef de voorkeur aan Aldiko, die is gratis en heel goed). Dan moet je de boeken op je tablet zetten, maak de map ebooks daarvoor aan. Dit kan in het interne geheugen van de tablet, maar bij sommige tabletten moet je het op de SD kaart zetten.

      Open de e-reader en van daaruit zoek je de boeken. Bij Aldiko ga je naar het menu, dan naar SD kaart, dan naar de map ebooks en daar kun je de boeken aanvinken in importeren in Aldiko.
      Vervolgens zie je de boeken in Aldiko als je de lijstweergave opent.

      Succes!

    • Diana, in dit artikel staan verschillende methoden om bestanden zoals epub-bestanden op de tablet te plaatsen en te openen met een applicatie. Zoals Gerdien aangeeft is Aldiko een uitstekende en gratis app om boeken te openen en te lezen.

      http://www.tabletguide.nl/18776/how-to-ebooks-fotos-en-videos-plaatsen-op-je-android-tablet/

    • kreeg ik ook niet heb ze op sd kaartje gezet en in open ze met fbr reader probeer dat maar eens

  22. Leon en Gerdien
    bedankt voor jullie antwoord na wat vissen op internet is het me gelukt.
    wel met een usb stick zo hoef ik ook mijn sd kaarje niet te gebuiken en h0u ik ruimte ovet voor andere dingen.
    boeken lezen doe ik toch alleen maar op vakantie(geen tijd )

  23. Speelt jouw Cresta tablet bij het opstarten ook zo’n irritant luid deuntje af?

    Weet iemand hoe ik dit uit kan zetten? Ik heb al van alles geprobeerd.

  24. ik word gek van dat ding ben in staat om hem uit het raam te gooien ik krijg er helemaal niks op en volg alles op wat er gezegt word pfff zit met me handen in het haar help help het is een polaroit 7inchtablet mpc700r001

  25. nou na twee dagen zweten heb ik alles er op wat ik wilde heb alleen nog een vraag waarom mijn tablet geen geluitje geef als er een melding is van een berichtje bv van msn of wordfeud wel krijg ik een melding als er een email binnen kom alles staat goed in instellingen trillen staat uit ik heb geen idee heb overal gezogt iemand een tip het id de polaroit mpc700gpr001
    gr tanja

  26. hallo
    ik heb vandaag de polaroid mpc700g bij de kijkshop gekocht. maar heb geen normale wifi verbinding. wat doe ik verkeerd? graag advies

  27. hey hallo ik heb een polaroid tablet mpc700g ik wil daar graag apps op whats app heb ik ge downloud maar die doet het niet en wil er msn op maar dat lukt niet hoe kan ik dat het beste doen heb velle maniere geprobeerd maar lukt niet wie o wie kan me er bij helpen ik probeer email in testellen en dat lukt ook niet

    mvg deborah wielink graag reachtie terug via mail als het kan

  28. ook hier een probleem met instellen van wifi. Is beveiligde verbidning, hoe krijg je dit aan de praat?

  29. polaroid 7 inch geen internet waardeloos kan iemand helpen

  30. Hoi, heb een Tablet polaroid Mid861 - 9,7 inch - Weet iemand of het mogelijk is om er een persoonlijke foto op te zetten als achtergrond? En zo ja. Hoe dan?

  31. Vandaag een Polaroid 8 ” aangeschaft via Marskramer voor E99.
    Tijd en datum waren verkeerd ingesteld en in de handleiding staat nergens aangegeven hoe dit moet. In de handleiding staat het woord “shenzhen”.
    Kan iemand me zeggen wat dit betekend?.

    • dat is een plaatsnaam bij weer kun je dat schijnbaar verzetten
      ik heb ook zo’n ding maar ga hem morgen terugbrengen is nl niet goed voor mijn stress gehalte
      kan iemand mij vertellen of ik op een cresta mijn foto’s rechtstreeks van de camera naar het tablet kan laden
      gr moeke

  32. Ik heb een cresta tablet voor mijn zoon gekocht en ik heb gelijk probleem met de wifi die gaat vanzelf uit en ik kan de wireless internet niet gebruiken. Is er nog iemand die dit probleem heeft of een oplossing?

    • Ik heb ook de Cresta en ik heb dat probleem niet. Heb je bij Instellingen de Wifi aangezet? Kun je beschrijven wat er precies gebeurt? Heb je al wel verbinding gehad met het internet? Jouw vraag is nogal kort door de bocht. ;)

  33. Hoi ik heb een cresta tablet, maar ken geen Apps downloaden in de market. Hij geeft dan aan ‘”App kan niet worden gedownload wegens een fout”’. Nu staat er in de hand leiding ook iets over APK-installer en over .APK bestanden maar ik ben vrij clueless in deze. Iemand die mij op weg ken helpen?

    Bvd,

    Jun

    • Heb zelf de Cresta ctp888 , bij mij werkte het volgende goed heb 1st een youtube filmpje bekeken en kan nu gewoon alle apps erop zetten en spelen , vraag me niet hoe het kan maar het werkt wel …

  34. Bekijk eens http://www.applanet.net
    Hier vind je alle apps die je nodig hebt…. GRATIS

  35. Hallo,

    Onlangs heb ik een Polaroid Tablet MID8610 gekocht bij de kijkshop. Ik ben aardig tevreden en heb hier alweer wat tips gelezen waarmee ik verder kan.

    Wel loop ik tegen een probleem aan dat als ik mijn hotmail open wel in mijn inbox kom, maar de mailtjes niet kan openen (lezen).

    Iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen?

  36. hallo

    kan iemand mij vertellen of je op de cresta tab ook facebook en hyve,s spellen kunt spelen want dat kan niet op de ipad
    ik overweeg om ook een cresta tablet te kopen
    grtj jolanda

    • Ja hoor, dat kan. Facebook eb Hyves zijn geen enkel probleem.
      Spelletjes spelen gaat ook prima, er zijn heel veel gratis spellen te downloaden van Google Play (Market). Google Play zit er al op en daarmee kun je al die andere apps meteen downloaden.
      Internetten gaat ook goed met de tablet, en YouTube filmpjes kan je er ook mee bekijken (net zoals Uitzending gemist).

  37. Mijn dochter heeft de CTP810 Cresta tablet.
    Kan ze hier ook mee whatsappen?
    Zo ja, hoe krijgen we het er dan op?

  38. En vraag… Ik ben op zoek naar en tablet die naast wifii ook en usb ingang heeft waar je internet via en dommel kan gebruiken… Is dit het geval van de plaroid of cresta? Alvast bedankt

  39. Ik heb al op meerdere manieren Wordfeud proberen te downloaden. Bij Google Play staat dat de app geinstalleerd is, maar ik kan m nergens terugvinden op de tablet. Bij 1mobile lukt het niet om te downloaden (downloaden mislukt), niet alleen bij wordfeud maar bij alle apps. Wat doe ik fout?

  40. hoi hoi,

    mijn oplader van de cresta tablet is stuk.
    nu dacht ik dat ik hem ook wel via de laptop dmv een usbkabel kon opladen maar dit is helaas niet mogelijk?

    weet iemand waar ik deze lader kan kopen of iig een die past want geen enkele andere lader die ik heb kan er natuurlijk in..

    • Heb je geen garantie meer?

    • hallo,

      mijn oplader is ook stuk en vroeg me af of je al een oplossing hebt gevonden..

    • Hoi
      Ik heb voor mijn zoontje een cresta tablet gekocht het is nog geen maand oud,maar de oplader deed in het begin al niet goed weet iemant misschien waar ik een nieuwe oplader kan kopen.en nog een vraag
      Ik heb een vraagje aan jou,heb jij ook last met het opladen van die cresta tablet

      Als de cresta tablet uitvalt zie ik niet of de tablet aan het opladen is meestal brand er een lichtje op de tablet maar ik zie helemaal niet of hij oplaad .en doet de oplader het goed bij jou ik moet steeds draaien aan de oplader dat het gaat opladen groetjes tessa

  41. hallo.

    ik heb een polaroid tab van de kijkshop.
    er is echter een probleem, hij zegt elke keer onthouden als ik verbinding wil maken met draadloos internet.
    kan iemand mij hermee helpen?
    groet leo

  42. Hallo allen,
    Ik heb al een geruime tijd een Polariod Tablet MPC700G. Ik kan mailen en surfen.
    De agenda, dat is mijn probleem. Ik kan niets invoeren in de agenda.
    Wie kan me hierbij helpen?

  43. Wij zijn op zoek voor een tablet voor ons zoontje en lees hier veel goede dingen over de cresta tablet. Bij Kijkshop zie ik hem niet meer op de site staan. Weet iemand of en waar deze wel nog te krijgen is?

  44. Hallo, ik wil graag een tablet kopen, maar mijn vraag was welke tablet u kunt aanraden, de Tablet Cresta of Polaroid Tablet 7 inch. -MPCS700 ? Alfast bedankt !

    • Ik zou voor de Cresta gaan. Over de Polaroid hoor ik meer problemen dan over de Cresta. Mijn vriendin heeft de Cresta en dat is een prima tablet.

  45. Ik krijg ook het internet niet aan de praat. Staat dat er geen verbinding is…….wat doe ik fout???(Heb ook de polaroid)

  46. ik heb de cresta zaterdag gekocht omdat ik als vervent pokeraar
    ook weleens niet acher de pc maar gewoon op de bank wil zitten.
    ik ben vrij tevreden over de tab alhoewel de wifi niet al te sterk is .
    MAAR de specificaties die de kijkshop en ook cresta zelf geven kloppen
    NIET ik ben dan ook erg boos omdat ik puur mijn aankoop heb gedaan
    op die specs van het onderstaande kloppen een paar dingen niet
    Geen 4 gb intern geheugen maar 500 mb !!!!!!!!
    de processor is GEEN 1,2ghz maar iets meer dan 800mhz
    hieronder niet weergegeven maar wel bij de kijkshop,
    8gb opslag Maar ook dat is maar 2gb

    CTP810 MEDIA TABLET
    Mobile Internet Device (MID tablet PC)
    - 7 inch capacitief multi touchscreen
    - Resolutie 800x480p
    - Intern geheugen 4GB
    - Geheugen uitbreidbaar met micro SD
    - Speelt MP3, WMA, WAV, APE, OGG, FLAC, AAC, RM, RMB, FLV, MOV, WMV, AVI, MPEG4, 3GP, JPG, BPM, GIF
    - Wi-Fi
    - Camera
    - Tilt-sensor
    - Ingebouwde microfoon en speaker
    - Android 2.3
    - HD playback 720p
    - Processor RK2918 CORTEX A8 1.2GHZ
    - Tot 8 uur surfen en muziek luisteren, tot 5 uur video afspelen
    - 3,5 mm jack aansluiting
    - USB 2.0
    - Apps downloaden via Android Market
    - Flash ondersteuning
    - Incl adapter en USB-kabel

    maar nu mijn probleem .

    ik heb zaterdag pokerstars gedownload heb 3 dagen kunnen spelen\
    maar na die 3 dagen sluit de app zichzelfs steeds af.
    heb een systemreset gedaan en opnieuw pokerstars erop gezet.
    maar blijf het probleem houden is er misschien iemand die mij hiermee
    kan helpen bvd

    rob

  47. Ik heb vandaag de Cresta CTP810 gekocht, maar na het opladen van de tablet. Krijg ik geen verbinding met het WPA internet. Hebben er nog mensen hier problemen mee, en zijn er mensen waar dat aan kan liggen?
    Door Kijkshop is mij verteld eerst contact op te nemen met cresta maar nu met het Pinksterweekend kan dat pas een dinsdag!
    Ik hoop dat er iemand een antwoord heeft, zodat ik toch dit weekend mijn tablet kan gebruiken.

  48. polaroid mpc700gpr001:

    Ik houd het groene poppetje in beeld. Hij staat op een schoteltje en draaidt rond. Verder kan ik hem alleen aan en uitzetten.

    Wat kan ik doen?

  49. Misschien kunnen juliie mij hiermee helpen. De Cresta CTP888 net gekocht. Ik probeer apps van de Apps market te downloaden maar krijg alleen te zien dat het niet lukt vanwege een fout. Dit gebeurt mij meerdere apps. Hebben jullie ervaring met deze tablet en what to do!?

  50. Hallo,

    Ik krijg geen internetverbinding, ik heb een tablet 7 inch van Polaroid. Het vreemde is dat bij een vriend thuis hij wel vebinding maakt met internet, Wat doe ik fout (ik heb een beveiligd systeem)?
    Wanneer ik wireless wifi aanzet wordt er eerst gezocht en zie ik staan wifi verbinding aan vervolgens klik ik mijn naam aan en dan is de verbinding weer verbroken.
    Graag uw advies.

    Alvast bedankt

  51. Zo te zien ga ik maar sparen voor een apple.
    Bedankt voor alle info.

    • Dat ligt eraan, als je met een Android smart phone kunt omgaan, dan is de Cresta tablet ook een eitje. Ik ben heel tevreden over de Cresta tablet, ik vind het een super ding.
      Vergeet niet dat de meeste mensen die hier posten dat doen omdat ze een probleem hebben waar ze een antwoord op willen. Ik durf te wedden dat het bijna altijd aan hen ligt en niet aan de tablet. Niet iedereen kan met een tablet overweg.
      Maar als jij wilt sparen voor een dure appel, succes! ;)

  52. Hoi Saida,
    Ik heb precies hetzelfde probleem!
    heb jij hier toevallig al een oplossing voor gevonden?
    Ik hoor het graag van je!

    Met vriendelijke groet,

    Serena Bakke

  53. Hallo,

    Ik heb een polaroid mpc700g gekregen. Het tablet wil geen verbinding maken met ons wifi modem. Hij vindt overigens geen enkele modem tijdens het scannen. Heb hem al een keer teruggezet naar fabrieksinstellingen, maar zonder resultaat.

    Heb jij misschien een idee wat het zou kunnen zijn of komt dit vaker voor?

    Met vriendelijke groet,

    Peter Wakker

  54. ik heb afgelopen zaterdag bij de kijkshop een samsung galaxy tablet gekocht voor 249 euro.maar hij reageert nergens op.bovendien blijft het scherm flikkeren.ik kan hem niet ruilen.
    wat kan ik hieraan doen?

    • Als hij niet werkt direct na aankoop, dan kun je ‘m zeker inruilen. Kijkshop is verplicht je een deugdelijk product te leveren.

      Als je de tablet zelf beschadigd hebt dan is dat natuurlijk een ander verhaal.

      Bij een online aankoop (ik weet niet of dat het geval is) heb je daarnaast als Nederlandse consument de mogelijkheid om een aankoop binnen 14 dagen te retourneren zonder opgaaf van redenen. Wel moet de tablet onbeschadigd zijn en de verpakking niet onnodig beschadigd. Je mag de tablet wel gebruikt hebben om te testen.

      Met andere woorden: gewoon je geld terug vragen of een ander exemplaar!

  55. hoi ik heb een yarvik364 nu heb ik hyves erop maar kan de hyves spelletjes niet doen wie kan mij zeggen wat ik moet doen bvd joke

  56. hoi i heb een yarvik364 heb e hyves opmaar kan despelletjes niet doen wie helpt ij bvd jok

  57. midc700pr001 van polaroid gekocht bij de kijshop. Batterij al binnen 45 minuten leeg. Het toetsenbord werkt niet goed. Bij het aantoetsen van de backspace geeft ie willekeurige letters. Kreeg geen geld terug van de kijkshop. De 7 inch tablet wordt opgehaald door polaroid. Ben benieuwd

  58. Ja hoor 10 dagen na het opsturen is de tablet midc 700 van polaroid terug. Weer het zelfde. Toetsenbord reageert verkeerd en de tablet reageert willekeurig bij aanraking van het touchscreen. Kijkshop kan nog geen geld teruggeven, omdat het apparaat nog niet twee keer is opgestuurd…… Polaroid (tussen persoon ChatBox uit Woerden)laat me de tablet nu opsturen en zal een nieuwe terugsturen. Nog deze week, zodat ie mee op vakantie kan. Ben benieuwd. Wil gewoon m’n geld terug!

  59. Indien de tablet onder Windows 7 niet wordt herkent, probeer het dan even met een andere usb kabel. Lijkt er op dat de meegeleverde kabel niet van al te hoge kwaliteit is.

  60. Wat denk je? M’n Tablet midc 700 polaroid is vervangen. Even een belletje of de 700 was aangekomen en de meneer van Chatbox zou er persoonlijk op toezien dat we nog voor de vakantie een nieuw exemplaar in huis hebben.Vanochtend bracht de postbode een pakketje. en wat zat daar in? Een polaroid tablat midc 800!. Wat een verassing. Als die het nu maar volhoudt. Scheelt wel even 40 euro. Wordt vervolgd? Ik hoop het niet.

    • Einde verhaal hoor. weg met de polaroid tablet! Na 1 keer opsturen en vervolgens nog eens 3 exemplaren te hebben geprobeerd brengen we hem terug naar de kijkshop. We willen geld terug. en geen te goed bon

  61. goedemorgen….ik heb sinds een maand of drie de cresta8110 tablet…en tot gisteren had ik hier erg veel plezier van en nooit problemen. maar gisteren deed wordgeud het ineens niet meer en internet krijg ik niet meer geopend! wifi geeft aan goed verbonden te zijn, maar er gebeurdt verder NIETS. heb al teruggezet naar fabrieksinstellingen maar doet het nog steeds niet! wifiverbinding is uitstekend zegt tie, maar toch…kan er niets meer mee nu! wie kan mij helpen??

  62. heb een tablet gekocht en kan mijn ip adres niet ophalen wifi staat aan maar signaal te zwak zegt hij terwijl de laptop wel signaal heeft wie weet hoe ik dat kan oplossen

  63. hoi allemaal,

    Geen idee of ik goed zit, maar heb een vraagje. Mijn zoontje heeft een polaroid tablet van zijn vader gehad. Nu heeft hij ‘m binnen een week laten vallen en zit er een barst in zijn scherm. Heeft iemand enig idee hoe ik dit kan vervangen, laten repareren? Ik zoek me suf op internet maar kan het niet vinden……
    alvast bedankt!

    Groetjes,
    Rianne

  64. hallo allemaal

    Ik heb gister de polaroid 7 inch gekocht bij de kijkshop voor 50 euro maar ik krijg wifi maar niet aan de gang als ik de code heb ingevoerd komt er te staan onthouden, beveiligd met WPA/WPA2 PSK en als ik dan op verbinden druk staat er verbinding verbroken kan iemand me helpen!

    Alvast bedankt

  65. Hallo,
    Heb sinds kort een Polariod 7 inch tablet gekocht.
    Nou stond er op internet dat hij via een HDMI aansluiting op tv aangesloten zou kunnen worden.
    Heb dit geprobeerd, maar hij geeft alleen het beginscherm van Polaroid weer op tv en dan een paar seconden de beginpagina van de tablet (de klok e.d.) en dan zegt de tv geen signaal.
    Wilde deze tablet gebruiken voor uitzending gemist e.d. maar het beeld valt weg……..
    HDMI kabeltje is in orde, dus daar ligt het niet aan.
    Ben ook al terug geweest naar Kijkshop, en heb een nieuwe gekregen maar daar heb ik het zelfde probleem mee.
    Hoop dat iemand mij kan helpen.

    GJJ

  66. ik heb van de week ook een cresta tablet gekocht
    Het werkt vrij goed , behalve het aanzetten
    Krijg continu een wit scherm , daarna wordt het zwart
    weet iemand hoe ik dat ding fatsoenlijk aan kan zetten , zonder het aan de oplader te hoeven aansluiten

  67. hallo, ik heb een vraagje. ik heb een cresta tablet 9.7 gekocht bij de kijkshop. versie android 4.0.

    Ik heb 1 probleem. Als ik playstore aanklik krijg ik de melding:
    Geen verbinding
    opnieuw
    Weet iemand wat dit is? Hoe ik het kan verhelpen. Ik wil graag op playstore.

    Groetjes en alvast bedankt voor je reactie..

  68. Kan je op deze tablet ook whatsapp downloaden?

  69. Ik heb een 2de hands tablet gekocht van het merk polaroid 7″ maar ik kan niet op Appmarket dan komt er te staan dat de internet verbinding niet goed is terwijl er 3 streepjes staan wie kan mij helpen

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.