Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Nieuws
22 januari 2013
Bron: Inquirer

Samsung Galaxy Note 8.0 bevestigd voor MWC

Samsung MWC

Samsung topman J.K. Shin heeft de komst van de Samsung Galaxy Note 8.0 tablet bevestigd. De volgende telg in de succesvolle Note-familie zal een schermdiagonaal krijgen van 8-inch. Shin meldt tevens dat de Galaxy Note volgende maand gepresenteerd zal worden tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. TabletGuide zal hiervan verslag doen.

Specificaties werden door Shin niet genoemd, maar in het geruchtencircuit zijn al aardig wat specs bekend. Zo zou de Note 8.0 draaien op Android 4.2 Jelly Bean en uitgerust worden met een 1.6 Ghz quad-core processor. Hij zal microSD ondersteunen, net als DLNA en natuurlijk WiFi.


De Galaxy Note 8.0 zou geen volwaardige ‘Note’ zijn als hij niet werd uitgerust met een Samsung S-pen en actieve digitizer. Deze pen zal ondersteund worden door de diverse Samsung applicaties, speciaal voor Note tablets en smartphones.

Auteur: Edwin van der Palen

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de vo... Lees meer

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Opmerking: Je emailadres wordt niet gepubliceerd of gedeeld.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.