Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Nieuws
16 juli 2013
Bron: Huawei

Huawei MediaPad 7 Youth gepresenteerd

Huawei heeft de MediaPad 7 Youth officieel gepresenteerd, nadat deze tablet vorige maand al bij de FCC verscheen. De Youth zal in het derde kwartaal in de winkels liggen. Hij draait op een dual-core processor, tikkend op 1.6 GHz. Het persbericht van Huawei spreekt van 1080p Full HD video ondersteuning. Of dit ook betekent dat hij is uitgerust met een Full HD scherm, dat moeten we even afwachten.

Wat we wél zeker weten is dat hij wordt uitgerust met Android 4.1 Jelly Bean en dat hij is opgetrokken uit een aluminium ‘unibody’. De tablet ondersteunt WiFi en 3G. Daarnaast kun je met de Youth ook bellen, SMS’en en MMS’en.


Overige specificaties zijn door het bedrijf nog niet vrijgegeven. Meer details zullen dus spoedig volgen, zodra er meer bekend is.

Waarschijnlijk zal de MediaPad 7 Youth voor een zacht prijsje verkocht gaan worden, want we verwachten dat Huawei zich met deze tablet richt op de budgetmarkt.

Huawei MediaPad 7 Youth

Huawei Mediapad 7 Youth

  • Schermdiagonaal 7 inch
  • Besturingssysteem Android 4
  • Schermresolutie 1024 x 600
  • Afmetingen 9.9 mm dun
  • Processor ARM (dual-core)
  • Gewicht 350
  • Opslagruimte 8 GB /
  • Introductiedatum
Alle specificaties >


Op dit moment zijn er nog geen prijzen bekend in ons systeem. Als je je e-mailadres achterlaat, dan nemen we contact met je op zodra er belangrijk nieuws is over de Huawei Mediapad 7 Youth.

Kies voor 'alleen prijzen' om alleen een mail te ontvangen als er nieuwe verkoopprijzen bekend zijn.

Alleen prijzen  Verzend


Er zijn nog geen reviews van de Huawei Mediapad 7 Youth.

Schrijf een review

Auteur: Edwin van der Palen

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de vo... Lees meer

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Opmerking: Je emailadres wordt niet gepubliceerd of gedeeld.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.