Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl
27 februari 2012

Per dag worden er 850.000 Android apparaten geactiveerd

Android MWC stand

Google activeert dagelijks 850.000 Android apparaten en het totaal aantal Android toestellen is de 300 miljoen gepaseerd. Dat vertelde Andy Rubin tijdens het MWC in Barcelona. Google’s besturingssysteem kent daarmee een jaarlijkse groei van 250%. Eenzelfde stijging is te vinden in het aantal apps in de Android market. Waren dat er vorig jaar nog 150.000, momenteel zijn het er zo’n 450.000.

Maandelijks worden er meer dan 1 miljard apps gedownload uit de Android Market.


Om de nadruk te leggen op deze apps heeft Google een aantal prominente app-ontwikkelaars een prominente plek gegeven op de Android stand. Daar krijgen ze de kans hun toepassing te demonstreren en in contact te komen met gebruikers.

Daarnaast worden er meer dan honderd Android telefoons getoond. Het totale aantal Android telefoons op de markt is de grens van 800 inmiddels gepasseerd.

Auteur: Edwin van der Palen

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterlijk van de website. Daarnaast schrijft hij dagelijks artikelen en hij verschijnt regelmatig in de reviews op TabletGuide.nl. Hij werkt momenteel voor een online marketingbureau in Den Bosch.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.