TabletGuide.nl

Video: vergelijking Galaxy Tab 10.1, iPad 2, Transformer, TouchPad, Iconia Tab A500

| 1 reactie

Nu de Samsung Galaxy Tab 10.1 te koop is in de VS worden steeds meer reviews van deze tablet gepubliceerd. Collega-blogger Sascha Pallenberg besloot de standaard unboxing video eens anders aan te pakken. Na een korte uitpak-sessie vergelijkt hij de Galaxy Tab 10.1 achtereenvolgens met de ASUS Eee Pad Transformer, de Acer Iconia Tab A500, de HP TouchPad en de iPad 2. De uitgebreide vergelijkingsvideo vind je na de break.

Na de standaard en saaie unboxing van de Galaxy Tab 10.1 gaat Sascha al snel over op de vergelijking met andere tablets die momenteel op de markt zijn, of binnenkort zullen komen.


Helaas worden alleen het design, de formaten en het gewicht vergeleken in deze video. De Android, iOS en WebOS-tablets worden niet vergeleken als ze aan staan.

Heb je een van deze tablets momenteel al in bezit? Dan kun je een persoonlijke review maken op de tablet pagina’s. Onder de informatie van elke tablet, bijvoorbeeld bij de Eee Pad Transformer, vind je een mogelijkheid om je review te plaatsen. Alle reviews worden na een handmatige controle direct op de website geplaatst, zodat iedereen weet wat jouw mening is over deze tablet.

Auteur: Leon

Leon is mede-eigenaar en redacteur van TabletGuide.nl. Na zijn studie is hij gaan werken bij de online afdeling van een van de grootste mobiele operators van Nederland als webanalist en online marketeer. Na enkele jaren besloot hij om voor zichzelf te gaan beginnen. Na een korte carriere als freelancer zet hij zich momenteel fulltime in voor eigen online projecten. E-mail | Twitter | LinkedIn | Facebook | Google Profile



Een reactie

  1. Inderdaad helaas een vergelijking op punten die er het minst toe doen. Dunner gaat om milimeters, lichter gaat om grammen. OS, connectivity, gebruiksgemak, maar vooral blijvende service van de fabrikant zijn zaken die vele malen belangrijker zijn en dan krijg je een echt plaatje.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*